FRKA

HAOS U JUNAJTEDU, FUDBALERI SE VEĆ SUKOBILI SA TRENEROM: Nemac počeo da im šalje DOMAĆE zadatke, igrači poludeli!

Autor Nemanja Stanojčić

Nastavljaju se problemi u Mančester junajtedu...

Izvor: Profimedia

Otpustili su Ole Gunara Solskjera i doveli Ralfa Rangnika u Mančester junajted. Videli su vlasnici kluba to kao pravi potez da se postave novi temelji i da se vrate na staze stare slave.

Međutim, događa se upravo suprotno. "Crveni đavoli" igraju sa previše oscilacija, a sve više se priča o problemima koje pravi Kristijano Ronaldo. Sada su se pojavile nove informacije - pojedinci su ušli u sukob sa trenerom.

Nemački stručnjak je počeo da šalje svojim igračima snimke i video analizu kao neku vrstu domaćeg zadatka. Da pregledaju sve i vide gde su pravili greške. Ali, to se nije dopalo svima, pa su se tako neki igrači naljutili, posebno pošto je tome prethodila i odluka Rangnika da treninzi budu popodne, a ne ujutru kao što je do sada bio slučaj.

"Domaći predstavljaju snimci od oko dva sata. Bazirani su na njihovim performansama i unutra se nalaze i saveti kako da napreduju. Neki su prihvatili to, a neki nisu uopšte impresionirani", rekao je neimenovani izvor kluba za "Miror", list koji je otkrio sve ove detalje.

Ovo je mnoge podsetilo na poteze Luisa van Gala koji je, dok je bio na klupi Junajteda, slao igračima mejlove sa snimcima njihovih grešaka sa utakmica što je i tada podiglo prašinu.

Da stvari nisu idealne ni u svlačionici moglo je da se vidi na nedavnom meču protiv Brentforda kada je Ronaldo zbog izmene počeo da se duri na klupi.

"Ne treba praviti dramu oko toga. Rekao sam i njemu da sam izmenu napravio da bismo osigurali tri boda. Razgovarali smo o tome već. Posao trenera je da pomogne timu da pobeđuje i to je to", poručio je Rangnik.

On je doveden da bude privremena zamena na klupi, do kraja sezone, a onda mu je obećano mesto u sportskom sektoru i učešće u izboru sledećeg trenera u klubu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt