Fudbal

IBRAHIMOVIĆ SE OGLASIO O NOVAKU - NE MEŠAJTE TE DVE STVARI! Zlatan progovorio i o vakcini, evo zašto je on primio!

Autor Mladen Šolak

"Svako mora da ima svoje mišljenje", rekao je Ibrahimović

Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage

Novak Đoković prošao je ove zime agoniju u Australiji, gde je lišavan slobode i na kraju deportovan. Dok se odmara od tog mučenja i dok svakodnevno stižu vesti o tome da li će biti potrebno da se vakciniše za Vimbldon i Rolan Garos, u Noletovu odbranu stao je njegov prijatelj, legendarni Zlatan Ibrahimović.

Napadač Milana dao je u nedelju izjavu koja je odjeknula u francuskim medijima, za koje je govorio promovišući svoju novu knjigu "Adrenalina".

"Novak Đoković? Pitanje vakcinacije zbog zdravstvenih razloga nije isto kao kada to zahtevaju da neko uradi zbog teniskog turnira. Svako mora da ima svoje mišljenje", izjavio je Ibrahimović.

"Onaj ko primi vakcinu, to uradi jer veruje u to i jer veruje da je ona efikasna protiv bolesti. Svako ima svoje mišeljenje. Ljudi ne bi trebalo da budu prinuđeni da se vakcinišu da bi mogli da odu na posao. Ja sam se vakcinisao jer verujem da me vakcina štiti, a ne da bih mogao da igram fudbal. To su različite situacije", dodao je Šveđanin.

U međuvremenu, nakon Đokovićevog povratka iz Australije objavljena je vest da je Đoković vlasnik danske kompanije koja traži lek protiv korone. Direktor njegove kompanije oglasio se i objasnio detalje o njoj, kao i dalje planove.

Za to vreme, dok se iščekuje gde će Novak igrati na sledećem turniru, on je posle nekoliko dana u Beogradu otputovao u Crnoj Gori i tamo "punio baterije", a po svemu sudeći u rodni grad se vratio u subotu. Tako su procureli snimci iz jednog beogradskog restorana na kojem je bio na proslavi rođendana srpske teniserke Olge Danilović.