Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mali 1,80, Anderleht 1,80, Seltik 1,80!

Izvor Promo

Nigde nećete da nađete veće

Izvor: Profimedia

Odlična fudbalska ponuda. Danas su na programu mečevi u brojnim takmičenjima širom Evrope, kao i Afrički kup nacija. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.
Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

MALI - EKVATORIJALNA GVINEJA (SREDA, 20.00), KEC 1,85
Selekcija Malija stigla je raspoložena na svoj 12. Afrički Kup nacija, pošto je uspešno prošla drugi kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo u Kataru, gde je zauzela prvo mesto. Početak grupne faze turnira doneo je neočekivanu pobedu nad jakim Tunisom (1:0), posle čega su puleni Mohameda Magasube igrali nerešeno sa Gambijom (1:1). Malijci su u odlučujućem kolu pokazali klasu protiv Mauritanije (2:0) i zauzeli prvu poziciju u Grupi F. Večeras se bore za proboj u četvrtfinale protiv Ekvatorijalne Gvineje, koja pre starta šampionata Crnog kontinenta nije imala malo sreće u borbama za Mundijal. U Kamerunu je Ekvatorijalna Gvineja počela porazom od Obale Slonovače (0:1), ali je taj neuspeh bio dobra motivacija za dalje, jer je potom pobedila u naredna dva kola Alžir(1:0) i Sijera Leoneo (1:0), i plasirali se u plej-of.

ANDERLEHT - SERKL BRIŽ (SREDA, 21.00), KEC 1,80
Posle neuspeha prošle sezone, Anderleht se još od prvih kola bori za svaki turnirski bod velikom žestinom. Najuspešniji sastav Belgije zabeležio je 11 pobeda i devet nerešenih ishoda u 23 dosadašnja kola. U poslednja tri meča ljubičasto-beli su pobedili Beršot (7:0), remizirali sa Standardom (1:1) i savladali Mehelen (1:0). Anderleht može da se pohvali drugim najefikasnijim napadom u ligi, postigavši 52 pogotka do sada. Večeras u Brisel stiže trostruki šampion Belgije, koji se već duže vreme ne raduje ozbiljnim uspesima. Pre četiri godine zeleno-crni su dobili nove vlasnike, u vidu gazde Monaka Dmitrija Ribolovljeva, ali to još nije donelo ozbiljne promene. Ipak, posle 23 kola tekuće sezone, puleni Dominika Talamera zabeležili su devet pobeda i četiri remija, i zauzimaju 10. mesto na tabeli. U poslednja tri kola Serkl Briž je pobedio Klub Briž (2:0), Epen (2:0) i Varegem (3:1).

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan
SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU
Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

HARTS - SELTIK (20.45), DVOJKA 1,80
Sezona Hartsa je na veoma visokom nivou. Tim Robija Nelsona je trenutno na trećem mestu na tabeli prvenstva Škotske. Malo je verovatno da će Srca da nadmaše Seltik, a još više Rendžers, ali su sasvim sposobna da brane treće mesto, pošto četvrtoplasirani Madervel zaostaje već osam bodova. Pošto je u prošlom kolu pobedio Sent Džonston sa 2:0, Harts je ostvario treću pobedu u nizu u prvenstvu pred duel sa Seltikom. Tim iz Glazgova se jasno kladio na titulu prvaka ove sezone, ali je do sada ekipa Angeaa Postekoglua na drugom mestu. Kelti zaostaju četiri boda za vodećim Rendžersom, što nije ozbiljan hendikep. Seltik je pobedio Hibernijan sa 2:0 na poslednjem duelu, ostvarivši 11. pobedu u sezoni.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Tagovi