SVE JE JASNO

ITALIJA BRUJI - VLAHOVIĆ JE NOVI KRISTIJANO RONALDO: Srbin na naslovnoj strani uz CR7, a ovo je razlog! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pitanje je trenutka kada će ga Juventus promovisati.

Izvor: Profimedia/Lisa Guglielmi/IPA/SIPA/Tuttosport/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović na korak je od transfera u Juventus. Dogovorena je cena od 75 miliona evra, kao i Vlahovićeva plata, a ostali su još samo sitni detalji pre nego što obuče crno-beli dres.

Italija već nekoliko dana bruji o ovom transferu kojim će Juventus srušiti "zimski" rekord u Seriji A, a stvar je toliko ozbiljna da je Vlahovića morala da čuva i policija zbog besnih navijača Fiorentine. O njemu pišu svi italijanski mediji, pa je tako završio i na naslovnoj strani torinskog "Tutosporta".

Tako je Vlahović već obučen u crno-beli dres i stavljen je rame uz rame sa Kristijanom Ronaldom koji je od letos napustio Juventus, pa zbog toga "stara dama" ima problema sa efikasnošću cele jeseni.

"Vlahović je ovi Kristijano Ronaldo", poručeno je sa naslovne strane toriskog lista.

Pojašnjava se da je broj sedam na dresu spreman za Dušana Vlahovića, što znači da će naslediti upravo Ronalda, s tim da postoji mogućnost da obuče i "devetku" ako Alvaro Morata napusti klub. Trenutno se pregovara sa Barselonom, pa se verovatno i zbog toga čeka predstavljanje Vlahovića kako bi cela kampanja prošla dobro.


Dobro je poznato da Barselona ima finansijskih problema i uvek je moguće da se izjalove njihovi transferi, pa će ujedno od toga i zavisiti koji će broj na dresu nositi Vlahović u Juventusu.

"Tutosport" najavljuje i da Juventus neće stati samo kod srpskog napadača ove zime i da u sledeća četiri dana spremaju još pojačanja kako bi došli do Lige šampiona. Najverovatnije će dovesti novo ime u veznom redu, a najglasnije se do sada spominja Naitan Mendez iz Kaljarija.

Podsetimo, Vlahović je ove sezone postigao 20 golova za Fiorentinu u svim takmičenjima...

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1588626/Dusan-Vlahovic-novi-Kristijano-Ronaldo-u-Juventusu.html