POGLEDAJTE!

ISPLIVAO SNIMAK VLAHOVIĆA - SA 10 GODINA JE ČINIO ČUDA: Sad vredi 75 miliona, a kao dečak je davao NEVEROVATNE golove!

Autor Nebojša Marković

Evrogolovi, makazice, driblanje igrača u "slalomima"... Nema šta Dušan Vlahović kao dečak nije umeo da uradi.

Izvor: Profimedia/reddit/logite2/printscreen

Dušan Vlahović je zvezda zimskog prelaznog roka, pošto se svakog časa u Italiji očekuje potvrda njegovog transfera iz Fiorentine u Juventus u vrednosti od čak 75.000.000 evra.

U Italiji su i političari besni na njega zbog tog poteza, mediji govore da je "novi Kristijano Ronaldo", a na internetu su se pojavili video snimci majstorija koje je Vlahović pravio sa samo 10 godina!

Srpski golgeter je prošle godine upisao 33 pogotka u Seriji A čime je izjednačio rekord Kristijana Ronalda, ali malo ljudi zna da je Vlahović svoj veliki talenat iskazivao kao dečak u čuvenoj "Mini Maxi" ligi.

Bilo je to takmičenje u balonu, na terenima ograđenim drvenim "martinelama", a u kojem su deca mogla da igraju fudbal i tokom čitave zime.

Baš tamo je Vlahović prvi put iskazivao svoj veliki potencijal, igrajući za FK Altina u Zemunu. Na snimku koji se pojavio, nema toga što mladi Vlahović nije umeo da uradi!

Golovi "makazicama", driblanje nekolicine igrača od jednom, evrogolovi sa veće udaljenosti, šutevi pod prečku, precizni udarci koje golmani nisu mogli da dohvate, pa čak i driblanje oko samih golmana...

Pogledajte koliko je 10-godišnji Dušan Vlahović bio nadmoćan među svojim vršnjacima:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt