BUM

GOTOVO JE, IDEMO! Zbog Vlahovića se oglasio i Fabricio Romano - on NIKAD ne greši!

Autor Mladen Šolak

Poznati italijanski novinar otkrio je detalje transfera srpskog centarfora u Juventus.

Izvor: Profimedia/Nicola Ianuale

Od četvrtka uveče otklonjena je i najmanja mogućnost iznenađenja. Dušan Vlahović (21) zaista će postati novi centarfor Juventusa, potvrdio je i najpouzdaniji novinarski izvor u Italiji - Fabricio Romano.

On je objavio da je dogovor postignut, da će Dušanov transfer sa bonusima iznositi 75 miliona evra, a da će srpski golgeter u dresu "Stare drame" po sezoni zarađivati sedam miliona evra.

Romano je tako samo potvrdio detalje koji su već danima poznati, a posle njegove objave ostaje samo da Juventus zakaže dan promocije i da predstavi srpskog centarfora kao svoju novu "devetku". U međuvremenu, otkriveno je i koji napadač će zameniti Dušana u Fiorentini.

Juventus će naredni meč odigrati posle prvenstvene pauze u Evropi, pa bi Vlahović mogao da debituje 6. februara, pod uslovom da u međuvremenu dobije dozvolu lekara jer je trenutno pozitivan na koronu

Pred nekadašnjim đakom i prvotimcem Partizana biće zadatak da u napadu "Stare dame" nastavi da trese mreže kao i u Fiorentini i da pomogne torinskom gigantu da se približi borbi za vrh i posle jako lošeg početka sezone. U trenutku u kojem je Vlahović potpisao za Juve, tek petu poziciju na tabeli Serije A.

Vlahović će zadužiti crno-beli dres kao prvi strelac Serije A, jer je dao 17 golova kao i drugoplasirani Ćiro Imobile iz Lacija. Interesantno je da će u poslednjem kolu tekuće sezone gostovati Fiorentini sa svojim novim timom. Tog 22. maja Dušan će neizbežno biti u centru pažnje, i zbog toga što su navijači Viole veoma ljuti na njega.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt