SKANDAL!

UŽAS - ZVEZDA MANČESTER JUNAJTEDA PRETUKLA DEVOJKU: Hteo je seks, pa joj napravio modrice - pokazala je i krv! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler nalazi se u centru velikog skandala pošto ga je devojka optužila za nasilničko ponašanje.

Izvor: Profimedia

Devojka Mejsona Grinvuda optužila je poznatog fudbalera za nasilje, a svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala je i krv i modrice za koje tvrdi da su posledica njegovog ponašanja. Harijet Robson rešila je da izađe u javnost i kako kaže - svima pokaže kakav je Grinvud.

Mladi engleski napadač mogao bi da se nađe u velikom problemu ukoliko se ove optužbe dokažu, pošto je Harijet fotografisala modrice po celom telu, kao i krv koja joj se sliva niz lice!

"Za sve one koji žele da znaju šta mi je Mejson Grinvud uradio", napisala je Harijet uz snimak, a zatim okačila i nekoliko fotografija na kojima se vidi gde je sve dobila udarce.

Takođe, na audio snimcima koje je Harijet zabeležila čuje se kako je Mejson primorava da imaju seks, iako ga je nekoliko puta odbila. Mladi fudbaler nije želeo da čuje ne kao odgovor, a to bi mogao da bude i ključan dokaz da je on naneo fizičke povrede sada već bivšoj devojci. Skandalozno ponašanje koje mora biti kažnjeno... Prvo klupskom suspenzijom, a zatim i pred sudom.

Podsećamo, Mejson Grinvud (20) je jedan od najtačlentovanijih igrača Mančester junajteda i reprezentacije Engleske. On već ima 130 mečeva u seniorskom timu kluba sa Old Traforda, a debitovao je i za seniorsku selekciju iz koje je jednom prilikom izbačen zbog skandala koji je napravio sa saigračem.