Luksuz!

VLAHOVIĆ KUPIO KUĆU POZNATOG SRPSKOG MUZIČARA: Dušanova vila od 240 kvadrata nekada je bila dom Čede Čvorka!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler je želeo da njegova proodica ima novi dom, iako on nema vremena da često boravi u njemu.

Izvor: Twitter/printscreen/@juventusfc/KurirTV/Screenshot

Najskuplji srpski fudbaler Dušan Vlahović je još pre transfera u Juventus, koji je prodrmao čitavu fudbalsku Evropu, u Beogradu kupio luksuznu nekretninu. Kako prenose beogradski mediji, mladi napadač je pre više od dve godine u naselju Bežanijska kosa kupio kuću u kojoj je do tada živeo poznati srpski muzičar.

Sve se desilo nakon razvoda Čedomira Rajičića poznatijeg kao Čeda Čvorak i njegove supruge, a zbog čega je porodična kuća u kojoj su živeli završila na oglasima.

Luksuzna vila od 240 kvadrata u kojoj je živela porodica osnivača grupe "Luna" zapala je za oko napadaču koji je tada nosio dres Fiorentine. Iako zbog profesionalnih obaveza nije često bio u Beogradu, Vlahović je želeo da obezbedi novi dom svojoj porodici.

U porodičnoj kući Vlahovića sada žive njegovi roditelji, a nedavno se u medijima istakla majka fudbalera koja je bila glavna zvezda jedne anegdote.

Srpski fudbaler je ovu vilu kupio pre više od dve godine, a u međuvremenu se njegov život drastično promenio. Postao je najbolji igrač tima iz Firence i jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu, a nakon impresivne godine je prešao u Juventus. Taj transfer bi tim iz Torina mogao da košta čak preko 150 miliona evra, kada se uračunaju sve stavke iz ugovora!