Povratnik

VRATILI SMO RATNIKA, ON NIKAD NIJE BROJAO KOPČE PO SVOM TELU!  Pojačanje stiglo u Partizan, ovo je njegova prva izjava

Autor Nikola Lalović

Drugi put je u Partizanu i želi da ponovi uspeh i osvoji novu duplu krunu.

Izvor: MN Press

Vezni red Partizana dobio je dva iskusna i ozbiljna pojačanja u ovom prelaznom roku. U klub su se vratili Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović

U centru veze će tako crno-beli dobiti kvalitet i iskustvo, a sada je osvajač duple krune sa klubom iz Humske istakao da se vraća tamo gde se oseća kao kod kuće.

"Priključujem se večeras ekipi u Beleku. Posle tri i po godine se vraćam u svoju kuću. Dosta ljudi iz stručnog štaba i na Teleoptiku poznajem od ranije. Uzeo sam broj 21 koji sam nosio u prvom mandatu", istakao je Jevtović.

Predsednik kluba Milorad Vučelić takođe nije krio zadovoljstvo što je Partizan uspeo da se pojača.

"Vratili smo proverenog igrača koji se vraća u svoju fudbalsku kuću. Marko je sjajan momak i zreo fudbaler koji nam je svima ostao u lepom sećanju. On nikada nije brojao kopče po svom telu. Svi pamtimo njegove sjajne partije, a posebno nam je ostao u sećanju gol protiv Steaue u Beogradu u pobedi crno-belih od 4:2", zaključio je prvi čovek kluba iz Humske.

Jevtović je karijeru počeo u Sremu, igrao u Sopotu, Hajduku iz Kule i Novom Pazaru, a onda je od 2015. do 2018. godine nosio dres Partizana. Posle crno-belih nastupao je za Konjaspor i Al Ahli, a sada se vraća u Beograd.

V