OPET NIŠTA!

HRVATU ŽENA ZABRANILA TRANSFER KARIJERE: Treći put mu propala Premijer liga - prvo nije htela ona, a sada klub! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Štoper hrvatske reprezentacije nikako da ode u Englesku, a nije da nije bilo prilika...

Izvor: Profimedia/Instagram/adrianadurdevic/printscreen

Izgleda da hrvatski fudbaler u svakom prelaznom roku ostaje bez transfera karijere u Premijer ligu! Duje Ćaleta-Car je i na početku 2022. ostao bez angažmana u Engleskoj.

Posle Liverpula u januaru prošle godine i Vulvsa prošlog leta, sada je štoper Olimpika iz Marseja ostao i bez očekivanog odlaska u Vest Hem!

Ćaleta-Car je defanzivac reprezentacije Hrvatske koji očito nema sreće. Prošle godine u ovo vreme, žalio je što se izjalovio njegov transfer u moćni Liverpul, nakon što se ta opcija otvorila pravo niotkuda.

Proteklog leta je mogao u Vulverhempton, ali se tada usprotivila njegova žena. Po pisanju francuskih medija Adriana Ćaleta-Car nije bila spremna da se iz Marseja, koji je lučki grad na Sredozemnom moru, preseli u kišovitu Englesku i život nastavi u ne tako atraktivnom Vulverhemptonu, gradu od 260.000 stanovnika u srcu Ostrva.

Navodno su tada Vulvsi nudili Francuzima 18.000.000 evra za taj transfer, ali je Ćaleta-Car ostao i svojim partijama nastavio da privlači pažnju Engleza.

Ove zime, mogao je ode put Londona. Ovaj 25-godišnjak je bio želja Vest Hema i to u finišu prelaznog roka. "Čekićarima" je bio neophodan štoper, ali dva kluba nisu mogla da se dogovore. Marsej je navodno hteo 20.000.000 evra uz još pet miliona bonusa, dok bi Ćaleta-Car dobio dvostruko veću platu nego u Francuskoj.

Ćaleta-Car je prošle godine pričao da mu je dva dana pre kraja prelaznog roka propala prilika da ode u Liverpul, ali ga Marsej nije pustio jer nisu imali vremena da pronađu zamenu za njega. U leto 2021. se umešala i njegova supruga Adriana, a ostaje da vidimo šta Hrvatu sprema naredno leto... Upoznajte Adrianu Ćaleta-Car: