NOVI PORAZ

PARTIZAN IZGUBIO POSLE VELIKIH GREŠAKA: Dobra igra protiv 2. tima Rusije, ali Stanoja brinu golovi!

Autor Nebojša Marković

Imali su crno-beli svoje šanse...

Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana poraženi su u trećem meču na pripremama u Turskoj, pošto su posle dobre igre i dovoljnog broja prilika ipak ostali bez pozitivnijeg rezultata u meču protiv drugog najboljeg tima Rusije.

PARTIZAN - DINAMO MOSKVA 1:2
/Natho 65 - Komin 5, Galkin 87/

Pobedio je Partizan Tikveš rezultatom 2:1 u prvom meču na pripremama, da bi protiv Bašakšehira usledio poraz 1:0. Trener Aleksandar Stanojević je isprobavao neke nove stvari, a sada je red na novog teškog rivala. Pratite uživo tekstualni prenos meča na MONDU.

TOK MEČA:

15.44 - KRAJ UTAKMICE! Posle Bašakšehira, još jedan poraz Partizana!

15.40 - Galkin za 2:1! Dinamo ipak stiže do vođstva u finišu, imao je dovoljno prostora za udarac nogom posle kornera, Popović je nemoćan...

15.18 - Gol, 1:1! Bibars Natho je strelac glavom sa samo par metara, nakon neverovatne gužve koja je usledila posle kornera sa leve strane. Zaslužen gol, prethodno je i Vujačić pogodio prečku, ali Izraelac je tu na pravom mestu.

15.17 - Zamalo da Partizan stigne do izjednačenja, Nikola Terzić je bio u šansi, ali Šunjin ponovo odlično brani.

15.12 - Šanse na obe strane, ali nema promene rezultata. Stanojević sve vreme aktivno učestvuje u meču.

15.00 - Počelo je drugo poluvreme. Među novim igračima u nastavku su Terzić, Natho, Menig i Rikardo.

14.49 - Kraj prvog poluvremena. Komina je dao jedini gol iz slobodnog udarca kada Popović nije dobro postavio živi zid. Posle toga, Partizan je imao dve dobre prilike za izjednačenje, pa na odmoru Rusi imaju 1:0

14.41 - Sada Vujačić opet promašuje posle kornera i to iz peterca! Neverovatno kako ovo nije gol!

14.41 - Lazar Marković u odličnoj šansi. Dobro je šutirao, ali Šunjin uspeva da vrhovima prstima izbije loptu u korner. Šteta...

14.36 - Jović preti! Lepo se namestio, ali udarac odlazi malo pored gola.

14.28 - Popović brani šut Smolova! Reprezentativac Rusije je uspeo da pobegne Vujačiću, malo mu je Crnogorac zasmetao, a golman crno-belih uspeva da zaustavi udarac.

14.13 - Vujačić preti udarcem glavom posle kornera Jojića, ali malo pored gola.

14.09 - Dinamo vodi 1:0, Komin je strelac iz slobodnog udarca! Popović nije dobro namestio živi zid, pa je igraču Moskovljana bio olakšan posao!

14.04 - Počela je utakmica po jakom vetru.

14.00 - Spremamo se za početak posle velikog nevremena u Beleku. Ovo je tim Dinama: Šunjin, Varela, Osokin, Kutitski, Laksal, Moro, Fomin, Sulakvelize, Smolov, Gladišev, Makarov

12.40 - Poznat je sastav Partizana. Za crno-bele će igrati: Popović - Živković, Miletić, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Baždar, Jović - Milovanović.

12.34 - Rival Partizana je Dinamo Moskva, trenutno drugoplasirani tim Rusije, koji pokušava da prekine dominaciju Zenita.