POSETIO IH!

SAŠA ILIĆ "NAŠAO" NAPADAČA U TURSKOJ: Foto ubod sa priprema Čuke, grle se legende Partizana! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Saša Ilić je od 2010. godine sjajno sarađivao sa Laminom Dijarom, a sada ga je Senegala obišao u Turskoj.

Izvor: MN Press

Senegalski napadač Lamin Dijara ostavio je dubok trag u srpskom fudbalu pošto je nastupajući za Partizan bio jedan od najzaslužnijih za dominaciju crno-belih od 2007. do 2012. godine.

Postigao je 56 golova u Superligi, i još važi za jednog od najboljih strelaca u istoriji takmičenja koje postoji od 2006. godine, a nikako nije zaboravio na bivši klub i saigrače. Pre dve zime posetio je Partizan dok su bili na pripremama u Antaliji, a sada je obišao i svog kapitena iz dana u Humskoj.

Iznenadio je Sašu Ilića koji je sada trener Čukaričkog i sprovodi svoje prve pripreme kao trener, a u igračkoj karijeri prošao ih je oko pedesetak.

Ilić je ugostio Dijaru u hotelu u kome Čukarički boravi, a sigurno su imali mnogo tema da "pretresu".

Dijara je inače od 2019. godine u penziji, a trenutno radi pri turskom Antalijasporu kome preporučuje fudbalere iz Afrike. Osim u Partizanu, Dijara je igrao z Zrinjski, Al Šabab, Antalijaspor, Geztepe i Elazigspor u kome je završio igračku karijeru sa punih 36 godina.

Ko zna, možda bi mogao da pomogne i Čukaričkom kada bi ga Saša Ilić zamolio da se vrati na teren, pošto su Brđani upravo prodali najboljeg strelca Đorđa Jovanovića...