Ponovo u regionu?

PARTIZAN GA ODBIO, ZVEZDA POTPISALA, SAD IDE U BIH? Igrao Ligu šampiona protiv Mesija i Ronalda, a žele ga Mostarci!

Autor Nikola Lalović

Dugo je bio u Srbiji pa ima i srpsko državljanstvo, a zapamtili su ga navijači nekoliko klubova kod nas.

Izvor: MN Press

Prelazni rok se bliži kraju, klubovi pokušavaju da se pojačaju, a bivši štoper Crvene zvezde Abraham Frimpong je kao slobodan igrač zanimljiv mnogima.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde došao je u Srbiju 2011. godine i to na probu u Partizan, ali nije prošao. Potpisala ga je Vojvodina, ali se ni tu nije naigrao, pa je tek u Napretku pokazao šta ume. 

Posle četiri godine u Kruševcu odigrao je godinu i po dana u Crvenoj zvezdi sa kojom je čak igrao i Evropu, a onda je prešeo u Ferencvaroš. Sa mađarskim klubom je nastupao u Ligi šampiona i to protiv Lionela Mesija i Kristijana Ronalda! 

A sada bi sa 28 godina mogao da se vrati na ove prostore! Interesovanje za njega je pokazao mostarski Velež. Defanzivac iz Gane je posle tri sezone u Ferencvarošu potpisao za Al Ain iz Saudijske Arabije, ali je raskinuo ugovor u januaru. 

Velež i Frimpong su došli na korak do potpisivanja ugovora, ali su se neke stvari u poslednjem momentu iskomplikovale i sada taj posao "visi". Ipak pregovori se nastavljaju i posle Srbije i Mađarske Frimpong bi mogao da zaigra i u Bosni i Hercegovini.