Oglasio se

SVI GLEDALI GROFA BOŽOVIĆA: ZDRAV SAM, TO JE NAJVAŽNIJE! Ex trener Zvezde o drastičnoj promeni izgleda - GODINE I STRES!

Autor Mladen Šolak

Miodrag Božović je govorio i o svom novom izgledu koji je mnoge iznenadio.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

/Goran Arbutina - mondo.ba/

Novi izgled bivšeg trenera Crvene zvezde Miodraga "Grofa" Božovića (53) zabrinuo je mnoge. On je praktično preko noći osedeo ili "pobeleo", pa ga mnogi nisu prepoznali.

Iako su takve slike, logično, donele i brigu da li je dobro, trener koji je Zvezdi doneo 2016. iz Turske je poručio da je sve OK.

U razgovoru sa novinarima iz Banjaluke, on je kratko i uz osmeh komentarisao svoj izgled.

"Već sam i u godinama, a u pitanju je i stres. Realno, retki su treneri sa mnogo kose. Što je najvažnije, zdrav sam", rekao je "Grof", a preneo portal mondo.ba.

Pogledajte i poslušajte Božovića.

Božović od septembra vodi Arsenal iz Tule, a prethodnih dana u klubu je dočekao još jednog bivšeg igrača Zvezde, napadača Đorđa Despotovića. Takođe, u klubu je i nekadašnji vezista crveno-belih Goran Čaušić, kao i nekadašnji Zvezdin đak Uroš Radaković, koji je kao dete otišao sa "Marakane".

Božovićev "zvezdaški" tim nastaviće takmičenje u Premijer ligi Rusije 26. februara, utakmicom protiv Sočija. I u tom meču, kao i u narednim, vodiće bitku za ostanak u ligi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt