SPEKTAKL!

E, OVO JE VOLEJ! KAKVA GOLČINA NA MEČU BARSA - ATLETIKO: Alba "ubio pauka" u mreži Oblaka! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je savršeno udario loptu nakon pasa Alvesa. Barsa razbila Atletiko...

Izvor: Arena sport/screenshot

Svi su nestrpljivo iščekivali derbi između Barselone i Atletiko Madrida, iako dva tima ne blistaju ove sezone, međutim već u prviih 15 minuta videli smo sve što smo mogli da poželimo!

Ubitačnu kontru Atletika koji je poveo već u osmom minutu nakon kombinacije Suareza i Karaska, da bi ni sto sekundi kasnije Đordi Alba stavio jednu ruku na trofej "Ferenc Puškaš" za najlepši gol godine. Konfuzno je delovala akcija Barse na desnoj strani, a onda volej. Pardon, volejčina za izjednačenje...

Petljao je i petljao Adama Traore, nije uspevao da podigne loptu ka svojim saigračima, ali onda je do nje došao majstor fudbala Dani Alves i na drugoj strani je pronašao usamljenog Đordija Albu.

Odmah je bilo jasno da će Alba "hvatati volej" - i to je uradio savršeno.

Praktično je zglobom uputio udarac, a lopta je završila u maloj mreži golmana Jana Oblaka. Ako je bilo paučine, sigurno se više tamo ne nalazi...

Pogledajte prvi gol Albe ove sezone!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

U međuvremenu je Barselona uspela da napravi preokret jer je u 25. minutu Gavi zatresao mrežu glavom, a do kraja utakmice videli smo još čaktri gola.

Barselona je na kraju slavila 4:2 pošto je do poluvremena Arauho povećao na 3:1, da bi već u četvrtom minutu nastavka i Dani Alves "probio" mrežu Oblaka. Brazilac je ipak ostavio saigrače na cedilu u 69. nakon grubog faula, a Atletiko je sa igračem više postigao tek jedan gol preko Suareza.

Utakmicu je osim dobrih golova obeležilo i "valjanje" po travi...