Odmah!

MAJSTORIJA VLAHOVIĆA - ODMAH NA DEBIJU: Dušanova era u Torinu počela posle 13 minuta! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler iskoristio šansu u startnoj postavi novog kluba.

Izvor: Profimedia

Sanjao je o dresu Juventusa - a kada ga je obukao, Dušan Vlahović je pokazao magiju! Srpskom napadaču bilo je potrebno samo 13 minuta da na debiju u crno-belom dresu postigne prelep gol protiv Verone i najavi navijačima tima iz Torina šta su dobili u najvećem zimskom transferu.

Juventus je savladao Veronu golovima Vlahovića i Denisa Zakarije, a srpski fudbaler bio je centralna figuran prvog dela meča. Imao je nekoliko dobrih prilika, a jednu od njih iskoristio je na spektakularan način.

Veoma važan pogodak za samopouzdanje, ali i za njegov tim kojem su bili neophodni golovi najvećeg zimskog pojačanja.

PRATITE UTAKMICU UŽIVO:

Kraj - Jvuentus je upisao pobedu protiv Verone i nastavio borbu za vrh tabele u Seriji A. Strelci za tim iz Torina bili su novajlije u klubu - Dušan Vlahović i Denis Zakarija.

60. minut - GOOOOL - Zakarija! I drugi juventusov debitant postiže gol na ovom meč. Centralni vezni fudbaler tima iz Torina sjajno je pratio akciju, utrčao u nebranjeni prostor i lako savladao golmana Verone.

Poluvreme - Dušan Vlahović je na fantastičan način počeo svoju karijeru u Juventusu, fenomenalnim golom nakon 13 minuta fudbala. bio je to najbitniji detalj ovog dela meča, a od srpskog napadača očekujemo još malo magije u nastavku.

Srpski košarkaš Nemanja Nedović, inače navijač Juventusa, oduševljen je debitantskim nastupom mladog fudbalera u timu iz Torina.

Kako Dušanu stoji crno-belo? To su mu od malih nogu omiljene boje!

13. minut - GOOOOL - KAKVA MAJSTORIJA VLAHOVIĆA! Centralna figura meča do sada i strelac jedinog gola, srpski napadač Dušan Vlahović. Ovo je remek-delo!

Uživajte!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

11. minut - Tražio je prekršaj srpski napadač, ali je sudija pokazao da se igra dalje i tako ga iznervirao. Bila bi to opasna situacija na dvadesetak metara od gola.

7. minut - Odličan pokušaj Vlahovića, ali njegov udarac zaustavlja golman gostiju.

Meč je počeo!

Ovako je Vlahović predstavljen u Juventusu:

Sastavi:

Juventus: Ščensni - Danilo, De Liht, Kjelini, De Šiljo - Zakarija, Artur, Rabio - Dibala - Morata, Vlahović

Verona: Montipo - Kasale, Ginter, Kečerini - Depaoli, Ilić, Veloso, Lazović - Tameze, Barak - Lasanja