Čestitke!

ZVEZDIN TRENING STAO ZBOG SRNIĆA! RAZLOG NIJE MOGAO DA BUDE BOLJI: Saigrači pocepali opremu borbenog veziste!

Autor Dušan Ninković

Iskusni fudbaler je baš tokom treninga saznao lepe vesti.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa pripremama za prolećni deo sezone u kojoj ih čekaju velika iskušenja, ali je jučerašnji trening morao da bude prekinut. Povod - nikad bolji!

Dok su prvotimci crveno-belih vredno radili na pomoćni teren ispod severne tribine stigle su vesti da je Slavoljub Srnić postao otac. Razlog za čestitanje, ali i cepanje opreme u kojoj je neumorni vezista izašao na trening u utorak prepodne.

Supruga Slavoljuba Srnića donela je na svet dečaka Luku, a navijači crveno-belih verovatno se nadaju da će i naslednik nekada biti uzdanica Zvezde.

Srnićima je Crvena zvezda deo porodice, pošto je u mlađim kategorijama kluba uz Slavoljuba igrao i njegov rođeni brat, sada prvotimac Radničkog iz Kragujevca. Njih dvojica su zajedno nastupali i za Čukarički, nakon odlaska sa stadiona Rajko Mitić, a putevi u karijeri kasnije su im se razišli.

U međuvremenu je i Slavoljub Srnić sa mesta desnog krila prebačen u vezni red, pa kod Dejana Stankovića uglavnom igra kao centralni vezni. Za takvu ulogu se priprema i tokom ove zime, kada je produžio ugovor sa šampionom Srbije.

Trening crveno-belih prošao je u dobrom raspoloženju i tradicionalnom cepanju odeće. Pogledajte fotografije sa lica mesta: