GOTOVO

IGRAO U ENGLESKOJ I ŠPANIJI, PA STIGAO U TUZLU! Klub objavio najveće pojačanje - navijači oduševljeni!

Autor Nemanja Stanojčić

Najzvučnije pojačanje je stiglo u klub.

Izvor: Profimedia

Igrao je za Majorku, Real osijedad, Midlsbro, Birmingem, a sada će nositi dres Tuzla sitija! Klub je zvanično potvrdio da je doveo najzvučnije pojačanje - Emilija Nsue Lopeza.

On pokriva pozicije po desnoj strani terena, može da igra i kao desni bek i kao krilni napadač, a rođen je u Španiji. Prošao je sve mlađe selekcije španske reprezentacije, a onda je 2013. godine odlučio da izabere reprezentaciju Ekvartorijalne Gvineje.

Ubrzo je postao kapiten svoje reprezentacije, a nedavno je sa njima bio i u četvrtfinalu Kupa Afričkih nacija. Izgubili su od Senegala, kasnijeg šampiona. Interesantno je da je Nsue za nacionalni tim igrao na poziciji centarfora.

"On se već priključio klubu u Ljubuškom i debi se očekuje naredne nedelje protiv Posušja. Nsue je verovatno najzvučnije ime koje će igrati u našoj ligi. Njegov poslednji klub bio je kiparski Apoel, a potpisao je ugovor do kraja sezone", navodi se u saopštenju.

Ubrzo su počele da stižu poruke podrške sa svih strana, a najviše je bilo ljudi koji su m una španskom poželeli sreću i dosta uspeha u novom klubu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt