Reagovali!

JUVENTUS ZBOG VLAHOVIĆA MENJAO PLAN - BIVŠI ZVEZDA OTKRILA DETALJE: Dušan promenio čitav klub, pa počeo da se isplaćuje!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler, a sada jedan od direktora Juventusa, otkrio zašto su već ove zime kupili jednog od najboljih napadača sveta.

Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je maestralno debitovao za Juventus golom u prvenstvenom meču, a zatim to potvrdio i pogotkom u Kupu Italije. Dva meča i dva gola su pokazatelj da bi svi uloženi milioni mogli brzo da se isplate, a o tome je govorio i Pavel Nedved, jedan od direktora slavnog kluba.

Nekada sjajni fudbaler otkrio je kako je transfer Dušana Vlahovića promenio čitavu filozofiju Juventusovog prelaznog roka, ali i njihov klub. Čim je stigao, u Torinu su zaključili da su napravili pravi potez.

Iako su ranije najavili da neće trošiti mnogo novca, Vlahovićeva pojava na tržištu naterala ih je da reaguju. Pored njega doveli su i Denisa Zakariju, a dva transfera već daju rezultate.

"Poruka koju smo poslali ostalima je bila veoma jasna. Vlasnici su nam dali priliku da se pojavimo na tržištu i intervenisali smo. Naši ciljevi su se pomerili za šest meseci. Veoma smo srećni i videli smo da se tim mnogo promenio", zaključio je Nedved.

Po rečima legendarnog fudbalera, Juventusova sezona nije loša.

"Naše ambicije ostaju iste. Trenutno sm otamo gde želimo da budemo u Kupu Italije i Ligi šampiona. Istina, voleli bismo da smo bolje plasirani u prvenstvu. Na tabeli Serije A malo zaostajemo", dodao je Čeh.

On je upitan i za budućnost napadačkog trojca Dibala - Morata - Vlahović, ali nije želeo mnogo da priča o tome. Argentinskom i španskom fudbaleru na kraju sezone ističu ugovori i pitanje je da li će ostati u klubu.

"Videćemo. Ako nastave da igraju dobro, biće ih teško izbaciti iz startnih 11. Znate, trener vodi računa o promenama u timu, pa i o načinu na koji igra sa njima trojicom", rekao je direktor Juventusa.