Nije dovoljno?

VLAHOVIĆ DAO GOL, A TRENER GA OPET KRITIKOVAO: Šta je sada potrebno da uradi? JEDNO mu je zamerio!

Autor Mladen Šolak

Prošli put je govorio o njegovoj desnoj nozi, a evo šta je sada "problem".

Srpski golgeter Dušan Vlahović bio je heroj pobede Juventusa protiv Sasuola u Kupu, jer je njegov gol u završnici uveo "Staru damu" u polufinale, gde je čeka Fiorentina i veliki broj Srba u njenim redovima.

Iako je Dušan bio strelac drugi put od skorog dolaska u klub, trener Maks Alegri ponovo ga je kritikovao.

"Vlahović mora da napreduje i da se popravi, da bude 'čistiji' u igri, da napada 'dubinu' malo bolje, ali to je deo napretka svakog fudbalera", izjavio je Alegri posle utakmice.

Izvor: Profimedia/ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Naravno, trofejni stručnjak je uz to i hvalio Srbina.

"Srećni smo zbog toga što smo kupili njega i Zakariju. To su dva izvrsna igrača i dobro su se uklopili. Vlahović je igrač sa osobinama koje su nam nedostajala, srećni smo što ga imamo u timu", dodao je Alegri.

Uoči utakmice protiv Sasuola, Alegri je govorio o tome da bi Vlahović trebalo da igra bolje desnom nogom, na šta je Dušan odgovorio tako što je upravo njom dao gol. Sada je na njemu da nastavlja da na najbolji način napreduje i dokazuje se - golovima.

Juventus će naredni meč igrati u nedelju protiv Atalante u gostima, od 20.45. Biće to nova šansa da se Alegri, igrači i navijači Juventusa uvere u to kakvu gol-mašinu su kupili od Fiorentine.