POGLEDAJTE!

40 GODINA SAM U FUDBALU I OVO NIKAD NISAM VIDEO! Siniša Mihajlović pobesneo zbog NAJGLUPLJEG penala godine (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nije mogao da veruje Siniša šta je dosudio arbitar, ali i šta je uradio njegov fudbaler.

Izvor: Profimedia/YouTube/Seria A/Screenshot

Lacio je bez većih problema pobedio Bolonju (3:0), ali srpski trener Siniša Mihajlović ne miri se tek tako lako sa porazom. Odmah je burno reagovao zbog prvog gola Imobilea koji je i prelomio u kom smeru će teći utakmica.

Poznati sudija Marko Pičinini pokazao je na "belu tačku" za Lacio već u 13.  minutu kada je Matija Zakanji završio na travi u protivničkom šesnaestercu. Adama Sumaro, koji je u tom trenutku iznosio loptu iz kaznenog prostora, zakačio je rukom Italijana po licu i to je bilo dovoljno...

Nisu pomogli apeli igrača Bolonje, koji su pokušavali da objasne da to ne može da bude faul u njihovih 16 metara, a sličnog ubeđenja je i Siniša Mihajlović koji je na konferenciji za medije pobesneo.

"Prvo poluvreme je bilo izjednačeno, a pali smo zbog dosuđenog jedanaesterca. Ja za svojih 40 godina karijere nikad nisam video takav penal. Generalno govoreći o meču, nismo se dobro snašli", kazao je Mihajlović čiji tim je u ozbiljnoj krizi u poslednja dva meseca.

Njegova ekipa je bez pobede od 22. decembra i pali su na 13. mesto na tabeli, a sve pošto u nastavku susreta nisu uspeli da "srede glave" i kaznio ih je upravo Matija Zakanji sa dva gola.

Pogledajte detalj koji je presudio!