ZANIMLJIVO

SUMA POSLE PARTIZANA PONOVO DOBIO OTKAZ! Svađao se sa trenerom, a zbog jedne greške se spominje i Obradović!

Autor Nemanja Stanojčić

Sejduba Suma je dobio otkaz još jednom, a zbog lapsusa je za to "kriv" i Željko Obradović.

Izvor: MNPress

Krajem septembra prošle godine je Partizan otpustio Sejdubu Sumu. Gvinejac je posle derbija, u kom nije bio u sastavu, odlučio da se oglasi putem društvenih mreža i da kritikuje klub i Aleksandra Stanojevića.

Iz Humske su ubrzo reagovali, prekinuli su saradnju sa njim, a on je otišao u Kuvajt. Međutim, tamo se dogodila ista stvar - dobio je otkaz.

Suma tamo nije odigroa nijedan meč, a nije dobio šansu ni kada je klub promenio trenera. Prema pisanju stranih medija Sejduba je ušao u fizički obračun sa novim trenerom i to je bio razlog otkaza.

Jedan od portala koji je preneo tu vest bio je i senegalski "Spektosport" koji je napravio lapsus prilikom objave vesti. Oni su u tekstu pojasnili zašto je Suma dobio prvi otkaz, samo su promašili imena trenera. Tako se u svemu tome našao trener košarkaškog kluba Željko Obradović umesto Stanojevića.

"Od kada se vratio sa reprezentativnih obaveza Suma se nije slagao sa trenerom Željkom Obradovićem. Nije bio deo planova trenera i ta situacija mu je smetala", navodi se u tekstu.

Lapsus, ali dovoljan za šale na društvenim mrežama među navijačima povodom Suminog otkaza za koji je "kriv" Obradović. Inače, Sejduba je nedavno i na Kupu Afričkih nacija napravio haos u svojoj reprezentaciji.