SMEJU MU SE

KONTEU SE NAVIJAČI PODSMEVAJU ZBOG IZJAVE! Italijan se muči u Totenhemu: Navikao sam da se borim za veće stvari!

Autor Nemanja Stanojčić

Antonio Konte je posle novog kiksa dao izjavu zbog koje je na meti navijača drugih klubova...

Izvor: Profimedia

Navikao je Antonio Konte sve na instant uspeh. Uostalom, tako je bilo kada je vodio Čelsi i Inter, ali će sada morati malo da sačeka.

Jasno je da u Totenhemu neće moći tek tako da se domogne borbe za trofeje, a kada se na to doda da su izgubili poslednje tri utakmice (Čelsi, Sautempton i Vulverhempton) onda je jasno da im izmiče i borba za četvrto mesto i poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Posle poraza od "vukova" je Konte odgovarao na pitanja novinara o borbi za Evropu i zbog svoje izjave mu se podsmevaju navijači drugih klubova. Tako je postao viralan snimak njegove izjave sa rečenicom "Gde je mislio da dolazi".

"U prošlosti kada sam bio ovde sa drugim timom, Totenhem je bio odličan tim sa odličnim i jakim igračima, možda je to bio i najbojli period za klub. Situacija se od tada malo pogoršala. Sada svi moraju da imaju strpljenje i da shvate da moramo da idemo korak po korak i da gradimo sve. Za mene je teško da pričam o četvrtom mestu, Ligi šampiona, Ligi konferencija. Ja sam imao drugačije ciljeve u prošlosti", rekao je Konte koji je u prelaznom roku dobio dva velika pojačanja Dejana Kuluševskog i Rodriga Betankura..

Najavio je promene u timu, verovatno već na leto, ali je do tada obećao borbu.

"Nisam glup, znam da moramo da se borimo i da uradimo najbolje što možemo do kraja. Mete moraju da budu realistične, ne smemo da podlegnemo očekivanjima i pritisku, neko mora to javno da kaže", zaključio je Konte.

Ako nije znao, sada je Italijan naučio gde je došao i kakav ga zadatak čeka. Nije daleko od borbe za Evropu, ali ako se nastave kiksevi...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt