Neverovatno samopouzdanje

OTKRIVENO - ŠAMPIONSKI GOVOR KRISTIJANA 2 MINUTA PRE KRAJA! Obećao čudo Portugalcima, na kraju je sve pokvario Mitar!

Autor Nikola Lalović

Danilo Pereira osvrnuo se na utakmicu u kojoj je Portugal bio u zaostatku do finiša.. A onda se ukazao Kristijano!

Izvor: Profimedia

Reprezentacija Srbije je senzacionalnim trijumfom u Lisabonu (1:2) u poslednjem kolu kvalifikacija stekla pravo nastupa na Mundijalu 2022 u Kataru, dok Portugalce, rivale iz te odlučujuće utakmice, čeka "pakleni" baraž sledećeg meseca.

I dok cela nacija nestrpljivo iščekuje mečeve odluke, vezista Pari sen Žermena i portugalske selekcije Danilo Pereira se u razgovoru za francuske medije osvrnuo na protekle kvalifikacije, odnosno konrektno na okršaj sa Irskom, kada su Portugalci u poslednjim minutima izbegli senzacionalni poraz.

Početkom septembra Portugalu je bila potrebna pobeda kako bi u meču sa Srbijom sve bilo u njihovim rukama, ali su do 88. minuta meča sa Irskom gubili! Iako Irskoj taj meč ništa nije značio, junački se držao ostrvski tim!

"Dva minuta pre kraja, uzeo je flašicu sa vodom pored naše klupe i rekao: 'Ne brinite, pobedićemo.' Čuo sam šta je rekao, pogledao na semafor, tada je u toku bio 88. minut. Pomislio sam: 'Šta?' Nisam želeo ništa da mu kažem... ali na kraju smo pobedili. Bilo je 2:1 za nas, a Ronaldo je postigao dva gola, u 89. i 96. minutu", istakao je fudbaler PSŽ-a. 

Ipak Aleksandar Mitrović je učinio da ti golovi ništa ne vrede i sada će Portugal morati prvo da pobedi Tursku kako bi se našao u kombinaciji za prolazak dalje, a onda bi u finalu baraža mogao da se sastane i sa Italijom. 

A ako ne pobede u ta oba meča, ovo pravo malo čudo koje je Kristijano izveo im neće biti ni od kakve pomoći...