KONFERENCIJA

POSLEDNJI RAPORT STANOJEVIĆA PRED SPARTU: Mi moramo da iskoristimo TO protiv njih!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Stanojević veruje u svoj tim pred meč sa Spartom u šesnaestini finala Konferencijske lige.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Partizan je spreman za "evropsko proleće", poručio je Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije u Pragu, što je bio i njegov poslednji raport pred meč crno-belih protiv Sparte u četvrtak od 21 čas!

Stanojević se obratio novinarima iz Češke i poručio da su doputovali u najjačem sastavu, s izuzetkom povređenog Danila Pantića, dodavši da želi da se njegov tim pokaže u najboljem svetlu. Takođe, jasno je da se neće "zaleteti", odnosno znaju dobro u Humskoj da se prolazodlučuje u dve utakmice.

"Mi očekujemo da napravimo pozitivan rezultat", rekao je Stanojević koji je potom analizirao Spartu.

"Gledali smo dosta njihovih utakmica, mlada i poletna ekipa, napadaju sa dosta igrača i mogu u svakom trenutku da vas ugroze i postignu gol. Naravno, spremni smo za sve situacije koje nas čekaju. Hoćemo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu, tamo želimo da prođemo dalje".

Šta će biti ključni faktor na meču?

"Dobra koncentracija, to je najvažniji faktor, Sparta ima dobre igrače koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Poslednji meč nisu bili na nivou kao ranije, ali dosta igrača imaju u završnici. Mi moramo da iskoristimo prostor koji ostavljaju iza sebe, tako da videćemo ko se kome bude nametnuo sutra...", kazao je Stanojević u analizi.

Upitan je i za raspoloženje u ekipi, za koje je rekao da je odlično, dok je pored njega na konferenciji za medije govorio i jedan od najboljih igrača tima ove sezone Igor Vujačić.

"Očekuje nas težak meč. Sparta ima odličan tim, mogu da reše meč u svakom trenutku, ali došli smo da se pokažemo u najboljem svetlu", poručio je štoper iz Crne Gore.