SLUŠAJ, RAJOLA...

GVARDIOLA ĆE POGAZITI REČ KAKO BI DOBIO STRAŠNOG NAPADAČA: Zvao ga "džukela", a Pep će mu dati MILIONE za njega!

Autor Milutin Vujičić

Pep Gvardiola i Mino Rajol su godinama u ratu. Vreme je da se okonča.

Izvor: Profimedia/Nigel Keene/ProSportsImages/DPPI

Mančester siti igra neverovatno ove sezone, gotovo da nema sumnje da će biti šampioni Engleske, a trenutno su najveći favoriti i za osvajanje Lige šampiona.

Sve to uspevaju bez "klasičnog napadača" pošto je Pep Gvardiola nakon odlaska Kuna Aguera pronašao sistem u kome mu nije potrebna prava "devetka". Ipak, nije da je ne želi, pa će od leta Mančester siti krenuti po pojačanje u napadu, a to bi mogao da bude jedan od najtraženijih igrača današnjice.

U pitanju je Erling Braut Holand (21) koji će na leto napustiti Borusiju Dortmund, a nema bogatog kluba koji ne bi želeo da ga dovede, međutim kod Mančester sitija je problem bio Pep Gvardiola. Do sada...

Sada je Gvardiola spreman i da prekrši svoju reč i angažuje klijenta Mina Rajole, agenta sa kojim je dugo "u ratu".

Njihov problem počeo je dolaskom Zlatana Ibrahimovića na "Nou Kamp", a nastavio se nakon odlaska Šveđanina nakon samo godinu dana u Barseloni. Gvardiola nije mogao da uklopi Ibrahimovića u svoj fudbal, a Rajola je godinama nakon toga napadao gde god stigne čuvenog trenera i zvao ga "džukela".

Gvardiola mu se revanširao tako što nije dovodio njegove fudbalere, ali sada bi to moglo da se promeni pošto je dolazak Holanda u pitanju, pa će Siti dobio "blagoslov" da krene u operaciju njegovog dovođenja.

Navodno, Holand ima klauzulu od 75 miliona evra, ali tu su plata od 50 miliona, provizija Rajolu, Holandovom ocu...

Ipak, radi se o igraču koji je ove sezone dao 23 gola na 20 utakmica.