Neverovatno

KAKO SE OVO DOGODILO BARSELONI? Pravi dres mu ostao u svlačionici, pa u OVOME igrao derbi Lige Evrope (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Oni koji su primetili ostali su u čudu

Izvor: Profimedia

Krajnje neobična situacija na derbiju Lige Evrope, Barselona - Napoli. Napadač Barselone Feran Tores igrao je u dresu koji se razlikovao od majica njegovih saigrača - nije imao ni grb ni logo proizvođača.

Neverovatan propust klupskog ekonoma ostavio je u šoku one koji imaju osećaj da primete detalje, pa su uočili da je Španac u prvom delu meča nosio regularan dres, a u nastavku je na terenu izgledao drugačije od saigrača. Pogledajte:

Izvor: Profimedia

Nažalost po Barselonu, njen mnogo veći problem su Toresovi promašaji. Iako je dao gol iz penala za izjednačenje u 59. minutu (u to praktično u "majici", ne u dresu), doskorašnji igrač Mančester sitija imao je u završnici veliku priliku da donese ekipi pobedu, ali nije dao gol.

Zbog toga ga je nakon utakmice tešila i klupska legenda, Karles Pujol. "Feran Tores će nam doneti mnogo radosti", napisao je on na Tviteru.

Prema pisanju lista "AS", Toresov dres nije imao grb ni logo proizvođača zbog štamparske greške. U klubu je za sve ovo "čudna situacija". Na taj detalj sigurno će više obratiti pažnju u narednim utakmicama, među kojima je i revanš u Napulju narednog četvrtka, u kojem će Ćavijeva ekipa morati da pobedi da bi se plasirala u osminu finala Lige Evrope pošto je prvi duel završen remijem (1:1).