Iznenađena!

TOTIJEVA ŽENA ŠOKIRALA ITALIJU, NA SCENI LJUBILA VODITELJKU EMISIJE: Novinarka ostala u čudu - "gurnula si jezik tamo!"

Autor Dušan Ninković

Jedno od najprepoznatljivih lica italijanske televzije šokiralo je gledaoce poljupcem koji niko nije očekivao.

Izvor: Instagram/ancheoggicosi/printscreen

Supruga proslavljenog fudbalera i nekadašnjeg kapitena Rome Frančeska Totija je jedno od poznatijih lica italijanske televiziji. Ilari Blazi je svojevremeno vodila nekoliko rijaliti programa, čak i festival San Remo, a ovih dana je u centru pažnje zbog poljupca koji se dogodio na sceni.

Ilari Blazi je, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, odigrala tango sa voditeljkom tog programa, a na kraju plesa je strasno poljubila pred kamerama. Bilo je toliko neočekivano da je odmah usledilo pitanje "Jesi li luda?" od strane voditeljke Mikele Hunziker. 

Njih dve se znaju već godinama i može se reći da su prijateljice, pa se ova neobična situacija završila uz osmehe na licima obe voditeljke. Iako je u početku delovalo da je Mikela ljuta, a da će Ilari morati da pobegne sa scene, nije bilo većih problema.

Ovako izgleda Totijeva supruga:

Bila je ovo premijerna epizoda šou programa "Michelle Impossible", a Totijeva supruga je u programu istakla da nema pojma zašto je pozvana u emisiju u kojoj gostuje Eros Ramacoti. Otkrila je da za razliku od ostalih gostiju ona ne zna ništa da radi, pa je verovatno zbog toga pripremila ovaj mali šou.  

Njen domaćin u ovom programu bila je Mikela na čije je insistiranje došla u emisiju, a koja je ostala zabezeknuta nakon tog poteza "Gurnula si jezik tamo", rekla je voditeljka pre nego što je počela da se smeje zbog poteza Totijeve supruge.

Pogledajte poljubac o kojem priča Italija: