SLABO!

ŠOK! VLAHOVIĆA "SPAKOVALI U DŽEP" - VANJA GA ZAUSTAVIO: Sudar Srba u velikom derbiju, ovakav Juve izgleda očajno!

Autor Nebojša Marković

Srpski napadač je imao slab učinak na meču protiv Torina u gradskom derbiju.

Izvor: Profimedia/Sportimage/Alamy Live News/Jonathan Moscrop

Nova rampa za Dušana Vlahovića! Počelo je za Srbina u Juventusu sve kao iz bajke, ali sada ponovo nije uspeo da zatrese mrežu i to protiv kolege iz reprezentacije Srbije. Juve i Torino podelili su bodove u "Derbiju dela Mole", a Vanja Milinković-Savić sprečio je sunarodnika Vlahovića da postigne pogodak.

JUVENTUS - TORINO 1:1 (1:0)
/De Liht 13 - Beloti 62/

Postigao je gol na prvom meču u Seriji A u dresu Juventusa, ali na naredna tri - nijedan. Dušan Vlahović nije uspeo da izađe na kraj sa gradskim rivalom i pokuša da ponovo bude junak "stare dame".

Najskuplje plaćeni srpski fudbaler svih vremena imao je problema protiv fenomenalnog Brazilca Bremera, pa tako nije uspeo da se izbori za šansu da savlada Milinković-Savića.

Zapravo je sve počelo odlično po Juve. Matijs de Liht je doneo vođstvo udarcem glavom posle centaršuta. Vlahović je bio odmah iza njega, možda bi i on dovoljno dobro reagovao, ali holandski štoper je iz blizine uspeo da matira srpskog golmana iz redova Torina.

Vlahović je na ovom meču imao samo jedan šut i taj je bio blokiran, a uspeo je da odigra tek sedam tačnih dodavanja za 74 minuta, koliko je proveo na terenu. Srpski napadač je i na ovom meču često bio izolovan, nije imao dobru podršku igrača oko sebe, ali vredi istaći i da su defanzivci Torina bili na visini zadatka.

Sa druge strane, Milinković-Savić i Saša Lukić uspeli su da sa Torinom stignu do vrednog boda, pošto je Andrea Beloti odlično šutirao u 62. minutu i doneo izjednačenje. Lukić je zaradio i žuti karton na ovom meču, ali neće za to mnogo mariti reprezentativac Srbije.

Juventus je imao žestokih problema na ovom meču, pošto je bio bez četvorice štopera, a povredili su se i Luka Pelegrini i Paulo Dibala. Njihova borba za plasman u Ligu šampiona naredne sezone mogla bi da postane jako nezgodna...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt