Neverovatno!

NOVI SKANDAL ŠVAJCARSKOG PROVOKATORA! Nervirao je Srbe, sad i svoje navijače - zbog ovog poteza je na udaru! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Švajcarski fudbaler Granit Džaka još jednom je uspeo da iznervira navijače Arsenala.

Izvor: Twitter/DAZN_CA/printscreen

Fudbaleri Arsenala upisali su pobedu i protiv Brentforda (2:1), pa je nastavljena njihova borba za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona na kraju sezone. Meč protiv novajlije u ligi tim iz Londona ponovo će pamtiti zbog Granita Džake, koji se igrom slučaja našao u centru novog skandala.

sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, reprezentativac Švajcarske je odbio da preuzme kapitensku traku nakon izlaska Lakazeta. Francuski fudbaler je u 84. minutu prepustio mesto Ediju Nketiji, a mladi fudbaler je pokušao da dostavi traku veznom igraču.

Nije uspeo u tome, a na snimku se ne vidi jasno šta je razlog, odnosno kakva je reakcija Granita Džake bila.

Nketija je na kraju kapitensku traku dao Kiranu Tirniju, a Mikel Arteta nakon meča potvrdio da je to i bio plan. Na listi Arsenalovih kapitena Tirni je iznad Džake, pa ostaje da se vidi da li je švajcarski fudbaler albanskog porekla to znao ili je samo napravio novi incident u klubu.

Podsećamo, on se zbog kapitenske trake već našao na udaru navijača. Zbog svog ponašanja je jednom ostao bez iste u klubu koji često menja lidere, a novi skandal nikako mu ne bi popravio ugled kod fanova.

Ako je stvarno odbio da bude kapiten... Možda je u pravu Anri koji zbog njega ne gleda klub u kojem je legenda.

Pogledajte tu situaciju: