Uživo

PARTIZAN SA +5 ČEKA VEČITI DERBI SA ZVEZDOM! Rikardo nastavio seriju, Jojićeva "lepotica", Lalatović bez šanse u Humskoj

Rutinska pobeda Partizana u Humskoj, pred "večiti" derbi narednog vikenda.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan je bez većih problema savladao Radnički iz Kragujevca 2:0 (2:0) i tako došao do 21. pobede u Superligi, pa kao lider čeka predstojeći "večiti" derbi.

Crno-beli se nisu opustili ni protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli, dok Kragujevčanima nije pomoglo ni to što je Nenad Lalatović i te kako znao kako da izađe sa njima na kraj, pa su rutinsku pobedu doneli Rikardo Gomeš u 18. minutu, odnosno Miloš Jojić u 34.

Partizan je od početka meča uspostavio kontrolu, želeli su što pre do gola, a uspeli su zahaljujući odličnoj saradnji Gomeša i Meniga koji postaju najubojitiji tandem Partizana.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva je dobio loptu u prostor, bila je to nezgodna pozicija, međutim uspeo je da se snađe na akrobatski način i da savlada golmana Ognjena Lukića. Bio je to njegov već 20. pogodak u Superligi ove sezone, pa već sada može da se kaže da će ga teško neko nadmašiti.

Jojić je prednost duplirao u 34. nakon veikog promašaja Terzića, pošto je odigrao dupli pas sa Rikardom, pa je sa dvadesetak metara lepo plasirao loptu u mrežu Lukića.

Lalatović je promešao karte, ali pomoći nije bilo. U poslednjih pola sata Partizan je igrao igrača više pošto je Vojo Ubiparip zaradio crveni karton nakon oštrog starta nad Igorom Vujačićem. Prvobitno mu je pokazan žuti karton, ali nakon instrukcija iz VAR sobe - sudija ga je isključio.

Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja, pa Partizan na "večiti" derbi ide sa pet bodova prednosti.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
17:18

KRAJ!

Partizan je pobedio Radnički 2:0 golovima Rikarda u 18. i Jojića u 34. minutu!

17:17

88' - Jevtović!

Nismo ga često viđali u napadu, ali sada dolazi do šuta sa dvadesetak metara, jedna od retkih šansi u nastavku meča. Ovoga puta Lukić na mestu.

17:12

82' - Radnički traži penal!

I neće ga dobiti... Vujačić je bio u duelu sa Maksimovićem, obojica su potom završila na travi, a sudija se nije oglašavao.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

17:07

78' - Aplauzi za Tomića!

Bivši igrač crno-belih Nemanja Tomić izlazi sa terena, a navijači Partizana ga ispraćaju aplauzima.

17:02

71' - Ulazi i Baždar!

Supertalentovani napadač Samed Baždar je ušao u igru, što je njegov drugi nastup u Partizanu. Prethodno je za minut protiv Novog Pazara zabeležio asistenciju. Igraće u tandemu sa talentovanim Markom Milovanovićem, dok su izašli Natho i Rikardo. Sada je pred njima 20 minuta...

16:59

Pogledajte trenutak kada je Ubiparip isključen!

16:51

61' - Očekivana dominacija Partizana

Tek sada kada Radnički ima igrača manje - preostaje im samo jedna opcija do kraja susreta. Svi su iza lopte, ali ni Partizan u ovim trenucima ne zapinje, čuvaju snagu...

Imaju već pobedu u rukama i ne bi trebalo meču potpuno promeniti ritam koji im ne bi odgovarao.

16:44

53' - Crveni karton za Ubiparipa!

Prekid je trajao nekoliko minuta, a na kraju je sudija odlučio da isključi Ubiparipa. Igor Vujačić je dobio "kopačku" u glavu, prvo je arbitar pokazao žuti Ubiparipu, ali potom je dobio poziv iz VAR sobe.

Sam je proverio snimak i odlučio da kazni Ubiparipa isključenjem.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

16:37

46' - Nastavlja se!

Lalatović je prilično sporo prelazio put od tunela do klupe i time naterao sudiju da ga opomene, a navijače Partizana je to isprovociralo i čule su se sporadične uvrede.

Terzića je zamenio Jović, a umesto Meniga u nastavku Marković.

Izvor: Arena Sport 1/ Printscreen

16:16

45' - Kraj prvog dela!

Partizan vodi u Humskoj protiv Radničkog 2:0 golovima Rikarda iz 20. i Jojića iz 34. minuta. Radnički praktično nije imao nijednu šansu...

16:09

Pogledajte gol Jojića!

16:04

34' - GOL! JOJIĆ! 2:0!

Samo nekoliko sekundi posle velikog promašaja, Partizan ipak stiže do drugog gola!

Jojić je razmenio dupli pas sa Rikardom, dobio je povratnu petom, a onda je fantastično odmerio ka golu Lukića i pogodio za dupliranje prednosti.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

16:04

33' - Terzić!

Veliki promašaj mlade nade Partizana...

Sjajno se iz drugog plana ubacio Menig, bio je sam međutim iz prve je odigrao petom, a na loptu je potom natrčao Terzić koji je probao da "bocne" preko Lukića. Zaustavili su to igrači Radničkog.

16:01

Zvanično!

Utakmici između Partizana i Radničkog prisustvuje 6.767 navijača.

15:58

27' - Menig!

Sada se već ređaju šanse pred golom Radničkog, sada je i Menig mogao do pogotka, ali i Holanđanin promašuje. Deluje da Partizan želi što pre da reši pitanje pobednika...

15:53

22' - Jojić!

Velika šansa za Jojića kome je Rikardo namestio idealnu šansu. Prebacio je sa levog na desni bok, Jojić se "poklonio", a vezni fudbaler Partizana je promašio glavom sa pet metara...

Zamalo da navijači slave kao pre četiri minuta!

15:48

18' - GOL! VODI PARTIZAN! 1:0!

Ne treba mnogo Partizanu da dođe do gola. Rikardo Gomeš dovodi Partizan u vođstvo u 18. minutu nakon vrlo dobre asistencije Kvinsija Meniga.

Prebacio je do napadača sa Zelenortskih Ostrva, a do 20. gola došao je na akrobatski način.

15:47

15' - Mirno u Humskoj...

Osim šuta Natha, praktično bez ikakvih uzbuđenja u Humskoj. Možda čak i začuđujuće dosta vremena je Radnički držao loptu u svojim nogama, ali teško probijaju vezni red Partizana.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

15:36

5' - Natho!

Prva šansa na meču i dobra intervencija golmana Ognjena Lukića. Otvorio se prostor za Natha koji je sa 18 metara video priliku za šut, lopta je blago odskočila na petercu, ali snašao se čuvar mreže Radničkog.

15:31

1' - Meč je počeo!

Čuli su se sporadični zvižduci za Nenada Lalatovića kada je kročio na teren.

15:24

Lalatović: Treba nam sreća!

"Uželeo sam se izazova u Superligi. Iskreno mislim da je Stanojević najbolji trener u Srbiji, prvi su na tabeli, ako su prvi - taj trener je najbolji za mene. Ja sam došao tek pre sedam dana, potrebno nam je i dosta sreće", smirenim tonom poručio je trener Radničkog.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

15:21

Stanojević: Samo Radnički!

"Nije teško motivisati igrače, ali smo se potrošili. Videćemo, nema potrebe da pričamo o motivaciji, poštujemo svakog protivnika. Ne razmišljamo ni o kome drugom, samo o Kragujevcu!", poručio je trener Partizana.

15:17

Zamalo da Proleter obraduje Partizan!

Dobro su se držali Novosađani, uspeli da izjednače protiv Crvene zvezde u Novom Sadu, ali je Milan Pavkov u 86. minutu ponovo izrastao u junaka...

Tako je Zvezda sada prišla na dva boda Partizanu, ali crno-beli tek igraju meč.

Izvor: MN Press

15:08

Uživo iz Humske!

Ovako je na pola sata pred meč...

Izvor: MONDO/Nebojša Marković

14:36

REZERVE!

Na klupi Partizana su Popović, Holender, L. Pavlović, Baždar, Ostojić, Milovanović, L. Marković, Jović i Smiljanić, dok kod Radničkog šansu čekaju Raičević, Damjanac, S. Kovačević, N. Kovačević, Vidović, Maksimović, O. Ilić, Blagojević, Janković, Trifunović i Brnović.

14:34

SASTAVI!

PARTIZAN: Stevanović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Jevtović, Natho, Terzić, Jojić, Menig - Gomeš.

RADNIČKI: Lukić, Jovanović, Pecelj, Milisavljević, Varjačić, Piščević, Andrić, Vidović, Gajić, Ubiparip i Tomić.

Izvor: FK Partizan

14:04

Šta kaže Lalatović?

Trener kragujevačkog tima Nenad Lalatović je čak devet puta uspevao da pobedi Partizan, a svojim igračima je pred susret poručio da ne treba da se boje crno-belih

"Igračima sam rekao da na toj utakmici nemaju šta da izgube, već samo da dobiju. Pa, ako se desi neko čudo. Svestan sam da je Partizan kvalitetniji, ali ovo je fudbal, ne pobeđuje uvek bolji. Ako neko čudo bude uz nas, ako igrači ispoštuju sve ono što budem tražio od njih... Znam kako se pobeđuje Partizan! Ali, za to morate da imate kvalitet, ali i sreću tog dana. Nama će biti potrebna sreća ako želimo da iznenadimo Partizan. Biće veoma teško, Partizan je apsolutni favorit. Na papiru jeste, a na terenu ćemo videti", zakjučio je Lalatović.

Izvor: YouTube/Superliga Srbije/Screenshot

14:01

Šta kaže Stanojević?

Aleksandar Stanojević poručio je pred meč da od svoje ekipe očekuje koncentraciju i dobro izdanje, iako razume umor i ispražnjenost protiv Sparte, dok je deo konferencije posvetio i suđenju u Superligi.

"Nadamo se da se neće dešavati situacije kao u ovim prethodnim utakmicama, da će sve biti regularno, jer ako ne bude tako ne vredi vam ni rad ni ono čime se vi bavite, ni na koji način radite...", rekao je Stanojević na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Izvor: YouTube/FK Partizan/Screenshot

12:57

DOBRO DOŠLI!

Partizan i Radnički iz Kragujevca sastaju se u 23. kolu Superlige u Humskoj. Meč počinje u 15.30, a na MONDU vas očekuje tekstualni prenos meča.

Naš reporter Nebojša Marković biće na licu mesta, tako da očekujte fotografije, snimke, zanimljive informacije...

Ukratko

  • Partizan - Radnički 2:0
  • Golove su postigli Rikardo u 18. i Jojić u 34. minutu
  • U prvom delu sezone Partizan je pobedio 3:1
učitaj još +