AU!

ZBOG INCIDENTA KOJI SE DESIO DOK JE BIO U PELENAMA NE IDE U JUNAJTED: Legenda otkrila - propašće im posao veka! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Erling Holand neće pojačati Mančester junajted, tvrdi bivši fudbaler. Zna i zbog čega.

Izvor: Profimedia/Bernd Thissen/dpa/YouTube/ Hoelgebaum Tv/Screenshot

Norveški napadač Erling Holand biće tokom leta najtraženiji fudbaler planete, a jasno je da samo najbogatiji mogu da ga plate i da među njima treba tražiti njegovog budućeg poslodavca.

Najviše se spominju Real Madrid, Mančester siti, Barselona, Pari Sen Žermen, Čelsi i Mančester junajted, ali bismo već jedno od ovih imena mogli da "precrtamo" sa ove liste. Naravno, ako je verovati legendarnom engleskom fudbaleru Polu Insu, koji tvrdi da ima nova saznanja...

Ins tvrdi da Holand nikada ne bi potpisao za Mančester junajted zbog incidenta koji se dogodio 2001. godine, dakle kada je norveški napadač još bio u pelenama.

Njegov otac Alf-Inge Holand, inače bivši igrač Mančester sitija, doživeo je tešku povredu u gradskom derbiju protiv Junajteda kada ga je brutalno udario Roj Kin. Jedan od najprljavijih igrača u istoriji fudbala je kramponima udario Holanda po kolenu i zbog toga dobio direktan crveni karton, a Alf-Inge je morao na dugu pauzu.

Prisetite se tog bolnog prekršaja!

Holand i Roj Kin
Izvor: YouTube/Hoelgebaum Tv

S obzirom na to da se Alf-Inge najviše brine o Erlingovoj karijeri, uz agenta Mina Rajolu, zaključuje Ins da će biti prepreka preko koje fudbaler Dortmunda neće preći.

"Junajtedu je potreban novi napadač, a Holand je nezgodan zbog situacije s njegovim ocem i Kinom na Old Traffordu jer svi znamo šta se desilo te 2001. godine. Zbog toga - Erling nikada neće potpisati za Junajted. A tek ako klub ne uđe u Ligu šampiona, onda tek nemamo šanse da ga dovedemo", rekao je Pol Ins, nekada zvezda "crvenih đavola".

Videćemo da li će Holand preći preko toga kako bi zaigrao za Junajted, odnosno da li će Pep Gvardiola pružiti ruku Minu Rajoli, sa kojim već godinama ima loš odnos, ali želi njegovog klijenta.