SVI U HUMSKU

PARTIZAN ZOVE "GROBARE" NA SPARTU - JEDNA ULAZNICA ZA 3 UTAKMICE: Ko sačuva kartu, gledaće još dva meča gratis!

Autor Nebojša Marković

Nova akcija crno-belih pred mečeve u Humskoj.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Fudbaleri Partizana upisali su u nedelju još jednu pobedu bez primljenog pogotka, treću na trećem susretu u 2022. godini. Na povratku u Humsku, savladana je ekipa Radničkog iz Kragujevca 2:0.

Crno-beli su uz podršku navijača slavili protiv tima Nenada Lalatovića - koji je posle meča imao šta da poruči - a u Humskoj su spremili novu akciju za sve svoje navijače!

Partizan poziva navijače u četvrtak na utakmicu protiv Sparte iz Praga, a svi koji sačuvaju ulaznicu sa tog meča, moći će da besplatno prisustvuje i dvema narednim utakmicama u Humskoj!

"Sa željom da ispišemo istoriju u evropskim takmičenjima, ali i da sa još većom energijom bodrimo naš tim u borbi za titulu, svima koji kupe ulaznicu za revanš utakmicu 1/16 finala UEFA Konferencijske lige između FK Partizan i FK Sparta Prag, koja se igra u četvrtak 24.02.2022. godine, biće omogućen ulaz, sa tom istom ulaznicom, za dva naredna meča koje crno-beli igraju na domaćem terenu, u 25. kolu protiv Mladosti i 27. kolu protiv Napretka. Izuzetak će predstavljati besplatne, službene, počasne i sponzorske ulaznice, na koje se ovo neće primenjivati", navodi se u poruci FK Partizan.

Crno-beli će protiv Sparte u četvrtak pokušati da izbore plasman u osminu finala Konferencijske lige nakon trijumfa 1:0 u Pragu.

Evo kako je Partizan u nedelju savladao Radnički 1923: