NE IDE

MILOJEVIĆ BLIZU TREĆEG OTKAZA ZA DVE GODINE: Bivšem treneru Zvezde ne ide od odlaska sa "Marakane"!

Autor Milutin Vujičić

Vladan Milojević bi uskoro opet mogao da bude bez kluba.

Izvor: MN Press

Srpski trener Vladan Milojević (51) blizu je otkaza, trećeg u poslednje dve godine, pošto mu ne "cvetaju ruže" ni po drugom odlasku u Saudijsku Arabiju.

Lokalni mediji prenose da bi Milojević uskoro mogao da dobije otkaz u Al Itifaku pošto čelnici kluba nisu zadovoljni postignutim rezultatima, pa planiraju da mu uruče otkaz. Očekuje se da prvo obave temeljan razgovor, a ukoliko ne dođe do preokreta - Milojević će ostati bez kluba.

Milojević je preuzeo Al-Itifak u oktobru, ali nije uspeo da ih "razmrda" i još se nalaze u opasnoj zoni, na prvom mestu ispod crte sa samo 20 bodova.

U subotu su doživeli poraz od Al-Taea, pa su tako produžili lošu seriju koja traje čak osam mečeva. Za pobedu ne znaju u 2022. godini, pa zbog toga gazde arapskog kluba žele da smene Milojevića kako ne bi "dogorelo do noktiju", a za sada nema informacija ko bi mogao da ga nasledi.

Iako je nesumnjivo dobro zaradio, čini se da Vladan Milojević nije najbolje birao klubove od odlaska iz Zvezde krajem 2019. godine. Nije se snašao u Al-Ahiju, AEK-u iz Atike, pa ni Al-Itifaku...