POGLEDAJTE

ŠOK U ITALIJI! KIKSNULA SVA 3 NAJVEĆA KLUBA: Posle Juvea i Milana, zakazao i Inter - zbog NESTVARNOG promašaja Lautara!

Autor Nebojša Marković

Da je Argentinac sa par metara udaljenosti bio pribraniji, možda bi i Inter imao dovoljno vremena da se vrati u meč...

Izvor: Twitter/@TheEuropeanLad/Printscreen

Neponovljiv vikend u Seriji A! Fudbaleri Intera izgubili su na svom stadionu od Sasuola i tako kompletirali očajan vikend za tri najveća italijanska kluba.

Posle Juventusa u petak i Milana u subotu, i "nerazuri" su doživeli kiks - 0:2!

Ekipa Sasuola savladala je Inter, šokiravši ih u prvoj četvrtini susreta. Tada su strelci bili Đakomo Raspadori i Đanluka Skamaka, ostvarivši prednost zeleno-crnima koju su gosti uspeli da sačuvaju do kraja susreta.

Za Sasuolo zbog povrede nije nastupio reprezentativac Srbije Filip Đuričić, dok je susret u negativnom smislu obeležio Lautaro Martinez. On je u 71. minutu imao neverovatan promašaj.

Argentinac je na oko 20 minuta do kraja meča mogao da vrati Inter u igru, ali je sa samo par metara udaljenostu uspeo da neshvatljivo promaši čitav gol Sasuola. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Podsetimo, Juventus je u petak odigrao samo 1:1 protiv Torina u "Derbiju dela mole", dok je Milan u subotu razočarao na gostovanju Salernitani (2:2).

Ako svemu tome dodamo i poraz Atalante od Fiorentine, četiri od prvih pet ekipa na tabeli Serije A nisu uspeli da pobede. Ostaje da vidimo šta će reći Napoli na sve to u ponedeljak uveče protiv Kaljarija. Evo kako sada izgleda uzavrela trka za prvaka Italije:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt