MORA NA ODMOR

DANILO PANTIĆ OPERISAN U LIONU: Zbog teške povrede čeka ga duga pauza

Autor Milutin Vujičić

Operacija je prošla uspešno.

Izvor: MN Press

Vezista crno-belih Danilo Pantić (25) doživeo je tešku povredu ligamenata kolena tokom pripremne utakmice protiv Bašakšehira u Antaliji, a dodatnim pregledom u Beogradu utvrđeno je da mu je neophodna operacija.

S obzirom na osetljivost povrede nisu želeli da žure i na kraju su izabrali doktora iz Liona koga su mnogi fudbaleri preporučili.

Pantić je tako operisan ovog ponedeljka u prepodnevnim časovima u bolnici "Žan Merno" u Lionu, a hihurški zahvat je uradio doktor Bertan Soneri-Kote, specijalizovan inače za intervencije na ligamentima kolena.

Crno-beli su na društvenim mrežama podelili i fotografiju Pantića nakon operacije i čini se da se dobro oseća, ali ga sada čeka veoma duga pauza. Poznato je da je povreda ukrštenih ligamenata kolena jedna od najtežih u sportu, pa je tako teško očekivati da će Pantić izlaziti na teren ove sezone.

Ove sezone se vratio u Humsku i bio vrlo važan igrač tokom jeseni pošto je odigrao 26 mečeva i na njima zabeležio po četiri gola i asistencije, ali ga je povreda prekinula u tome.