Majstor

GOL MAŠINA PONOVO U SRPSKOM FUDBALU! Vratio se pa odmah pokazao klasu - ušao sa klupe i rešio u 90. minutu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Zbog ovoga je doveden.

Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Tek što se vratio u srpski fudbal, Bojan Matić je pokazao klasu! Glavni je krivac za pobedu Vojvodine u Gornjem Milanovcu u dramatičnom meču na kome je viđeno čak pet golova.

Metalac je poveo golom Stuparevića u 21. minutu, a do poluvremena su gosti iz Novog Sada uspeli da izjednače. Čović je na samom startu drugog poluvremena dao gol za 2:1, a Bojan Matić je zamenio mladog Kabića u 54. minutu.

Delovalo je da će gol Stojića u 70. minutu biti dovoljan za bod domaćinu, a onda je na samom isteku meča, kada je na semaforu počela nadoknada vremena Vojvodina napravila pobedonosnu akciju.

Nešković je poslao loptu na bok u prostor, ali je potom centaršut Zukića izblokiran. Lopta je došla do Lazarevića koji je iz prve centrirao, a lopta je stigla do Bojana Matića.

Iskusni golgeter nije propustio šansu da to iskoristi, on takođe ništa nije čekao već je spektakularno zakucao loptu u mrežu iz prve.

Pogledajte taj gol: 

Matić se vratio u Vojvodinu, pošto je za ovaj klub nastupao u sezoni 2019/20, a sada je već na startu novog poglavlja u "staroj dami" srpskog fudbala zatresao mrežu.