Najava!

BORJANA MOTIVIŠU PARTIZAN I DERBI - NAJBOLJI JE NA "VELIKIM" MEČEVIMA: Kapiten Zvezde traži podršku pred najbitniji meč!

Autor Dušan Ninković

Iskusni čuvar mreže najavio je najveći meč srpskog fudbala.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je pobedila Proleter u Novom Sadu i trijumfom najavila najveći meč srpskog fudbala, a golman Milan Borjan ponovo je bio junak crveno-belih. Nakon što je odbranio čak četiri penala igračima Radničkog u Kupu Srbije, Zvezdin kapiten zaustavio je udarac sa bele tačke i na ligaškom meču.

Tako je potvrdio dobru formu, a navijači Crvene zvezde znaju da on najbolje partije pruža u najvećim mečevima za klub. O tome je govorio pred utakmicu sa Partizanom koja se igra u nedelju od 18 časova, na stadionu Rajko Mitić koji će biti odlično popunjen.

Čuvar mreže Crvene zvezde prvo je govorio o tri dobra rezultata koje je klub upisao na početku prolećnog dela.

"Dve pobede i prolaz u narednu fazu Kupa Srbije svakako govore da smo na pravi način ušli u prolećni deo sezone. Naravno da uvek može bolje, kao i da su nam noge 'teške' posle priprema, ali je činjenica da u nekoliko navrata nismo imali ni sreće, te da su se protivnički golmani zaista dobro 'razbranili' protiv nas. Međutim, jednom će krenuti da ulazi sve ono što treba i sve će doći na svoje", počeo je Borjan za klupski sajt.

Fudbalerima Zvezde značili su dobri rezultati, a pored dobrog raspoloženja tim će imati i ogroman motiv za nedeljni meč. Šampionska trka je otvorena, a crveno-belima potrebna je pobeda. Borjan, ali i njegovi saigrači, već su u karijeri igrali ovako važne mečeve!

"U nedelju nas čeka najveća utakmica srpskog fudbala, svi znamo šta zvezdaši od nas očekuju, nema potrebe da se to posebno napominje. Fokusirani smo u potpunosti na derbi, a mnogo puta do sad smo pokazali da volimo 'velike' utakmice i da tada pružamo najbolje partije. Mene derbiji uvek posebno inspirišu, baš zato što znam koliko je ta utakmica važna navijačima", dodao je kapiten Crvene zvezde.

Borjan očekuje pun stadion zvezdaša čija će pesma izabranike Dejana Stankovića voditi do pozitivnog rezultata.

"Mnogo nam znače navijači. Videli ste i sami koliko sam emotivno proslavio odbranjene penale u Kupu Srbije, jer sam ih se zaista uželeo. Potom i navijanje protiv Proletera, na gostujućem terenu, kada smo na njihovim krilima došli do pobede. Nadam se da će ih biti što više na stadionu, ne samo u nedelju, već i do kraja sezone, a verujem da su i oni u istom raspoloženju kao mi - do 26. maja samo Zvezda. Baš zbog toga verujem da svi zajedno možemo da napravimo velike stvari. Pozivam ih da dođu na stadion, daju nam vetar u leđa, a mi ćemo znati kako da im se zahvalimo", zaključio je Milan Borjan.