Svaka čast!

LEGENDARNI BRAZILAC SMUVAO 25 GODINA MLAĐU LEPOTICU: Osvojio Mundijal, postao političar, pa se pohvalio NJOM! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Golgeter koji je rešetao mreže i u rodnoj zemlji i Evropi poznat je kao veliki zavodnik!

Izvor: Profimedia/Instagram/marcelleceolin/printscreen

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala već dugo nije aktivan na terenu, ali je pronašao novo polje na kojem blista. Legendarni brazilski fudbaler Romario pokazao je javnosti svoju novu devojku, 25 godina mlađu Marsel Seolin!

Ova novinarka već je neko vreme u njegovom zagrljaju, a fotografije koje su podelili na društvenim mrežama pokazuju da trenutno uživaju na romantičnoj destinaciji, zaljubljeni jedno u drugo.

Romario (56) je poznat kao veliki zavodnik, pa iz svojih brojnih veza ima mnogo dece. Pretpostavlja se da sa različitim ženama ima čak sedmoro naslednika, a najpoznatiji je sin Romarinjo koji je jedno vreme profesionalno igrao fudbal, ali nije uspeo da ponovi očevu karijeru.

Pogledajte kako izgleda devojka legendarnog fudbalera:

Marsel (31) je novinarka i influenserka, a na njenom instagramu može se videti fotografija sa letovanja. Pored te fotografije, ima i nekoliko slika u kupaćem kostimu tokom odmora sa novim dečkom, a mediji su otkrili i gde se zaljubljeni par nalazi.

Njih dvoje su posetili ostrvo Fernando de Noronja, koje je od brazilske obale udaljeno oko 350 kilometara. Kako se moglo saznati, na ovom vulkanskom arhipelagu nalaze se zbog venčanja zajedničkih prijatelja.

Njihov identitet nije otkriven, pa ostaje nejasno da li je to neko od bivših Romariovih kolega iz fudbalske karijere ili političari koje je upoznao kada je 2010. godine uplovio u te vode. I dalje se bavi politikom, a trenutno je senator u Rio de Žaneiru.

Romario je tokom bogate karijere bio osvajač Mundijala 1994. godine, a u kolekciji ima i dve Kopa Amerike. Takođe, velike trofeje je osvajao sa Vaskom, PSV-om, Barselonom, Flamengom... Što se tiče individualnih priznanja, četvrti je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Brazila, a sedmi na listi strelaca u istoriji fudbala, sa preko 700 pogodaka!

Tagovi