Veselo!

SRPSKI NAPADAČ U ISCEPANOJ MAJICI SLAVI UZ NARODNJAKE: Dobio ćerku, pa se opustio - saigrač podelio snimak! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Znao je kako da proslavi rođenje ćerke!

Izvor: Instagram/gcausic_20/printscreen

Srpski fudbaler Đorđe Despotović postao je otac, a njegovo slavlje na instagramu je ovekovečio klupski drug Goran Čaušić. Na kratkom snimku koji je vezni igrač podelio na svom storiju vidi se napadač Arsenala iz Tule u iscepanoj odeći i flašom u ruci, dok se u pozadini čuje poznati narodnjak.

Napadač koji je juče dobio ćerku Teonu proslavlja njeno rođenje uz pesmu "Ti si ćerko tatin sin", koju je pre mnogo godina snimio Nino Rešić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i povremeni reprezentativac Srbije prepustio se atmosferi i znao da proslavi najsrećniji dan u svom životu. Pocepane majice, uz malo alkohola i narodnjake dočekao je ćerku!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, Đorđe je pre dvadesetak dana promenio klub u Rusiji, nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Rubinom. Iza toga je bio veliki skandal, a srpski fudbaler je ucenjivan i zatim kažnjen jer nije pristao na to!

Inače, Đorđe Despotović je veren sa Ruskinjom Sofijom, koja je upravo iz Tule. To je bio jedan od razloga da prihvati ponudu Arsenala i zaigra baš u tom gradu tokom prolećnog dela sezone.