Ma jeste sad...

U KREVETU JE KAO HOLAND, GOLOVE POSTIŽE ZA DESETKU! Španski fudbaler se pohvalio avanturama sa ovom lepoticom! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Čovek koji je osvajao velike trofeje i sa klubom i sa reprezentacijom hvali se nečim trećim - umećem u krevetu.

Izvor: Profimedia/Instagram/Screenshot/_aline_brum_

Poslednjih nekoliko gdina španski fudbaler Havi Martinez (33) nije u centru pažnje jer fudbalsku karijeru privodi kraju u Kataru, ali je našao način kako da stigne na naslovne strane. Govorio je o svom seksualnom životu sa Alin Brum, ženom koja mu je rodila dvoje dece.

Gostujući u emisiji jednog jutjubera, iskusni vezni fudbaler koji je povremeno igrao i kao defanzivac otkrio je mu je seksualni život veoma zanimljiv, a sebe uporedio sa jednim od najtalentovanijih igrača na svetu.

On je zapravo ocenjivao svoje umeće u tri različita aspekta, a sigurno bi bilo zanimljivo čuti šta Alin ima da kaže na tu temu. Deluje da Havi drži veoma visoko mišljenje o sebi. 

Pogledajte fotografije Alin Brum:

"Kada bih se poredio sa nekim fudbalerom... Bio bih igrač koji daje sve od sebe dok sudija ne svira kraj, uvek u punom gasu. Nebitno da li pada kiša, da li je hladno ili vruće. Fizički sam za 10, tehnički 6,5 ili 7, a završnica je za 10. Postižem mnogo golova. Ja sam Erling Holand", ispričao je bivši reprezentativac Španije.

On trenutno igra za Katar SC, a u bogatoj karijeri osvojio je gomilu trofeja. Sa Španijom je osvojio Evropsko prvenstvo i Mundijal, a sa Bajernom dve Lige šampiona i čak devet titula u Bundesligi, uz još mnogo manjih trofeja.