Osula paljbu

LEPA ROMANOVA ĆERKA ŽESTOKO NAPALA PUTINA: On hoće rat, ali Kremlj laže - njega Rusi ne vole!

Autor Nikola Lalović

Iako joj je otac jedno vreme bio u sjajnim odnosima sa Putinom, Sofiji se predsednik Rusije ne sviđa.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/sofiaabramovich97

Rat u Ukrajini se nastavlja, a zbog dešavanja na istoku Evrope moglo bi da dođe i do promena u Premijer ligi. Zbog veza sa Vladimirom Putinom pominje se mogućnost da se Roman Abramovič skloni iz Čelsija.

On je u prošlosti negovao blizak odnos sa predsednikom Rusije, a sada se oglasila Sofija, Romanova ćerka. Nakon što je laburistički poslanik Kris Brajant zahtevao da se Čelsi oduzme Abramoviču, Sofija je postavila sliku na svoj instagram profil na kojoj kritikuje Putina.

"Putin hoće rat sa Ukrajinom", pisalo je, a ispod reči Putin bila je precrtana reč Rusija.

Izvor: Instagram/screenshot/sofiaabramovich97

Ispod te slike stajala je duža poruka u kojoj Sofija ističe da ruski narod nije uz predsednika i da ne podržava ovaj rat.

"Najveća i najuspešnija laž Kremlja je da najveći deo Rusa stoji uz Putina", naglasila je ona. 

Abramovič poseduje Čelsi od 2003. godine i sa njegovim investicijama i vođenjem tim sa "Stamford Bridža postao je jedan od najuspešnijih engleskih klibova XXI veka.

On od leta 2018. godine nema britansku vizu i retko se viđa na stadionu, a planovi da Čelsi napravi novi stadion vredan 500.000.000 funti su zbog toga stopirani. Zbog nedostatka vize Abramovič je morao da dobije izraelsko državljanstvo, pa sa njim ulazi u zemlju.

Pogledajte kako izgleda lepa Sofija: