Uspeo je!

DARIJO SRNA JEDVA POBEGAO IZ UKRAJINE, ODMAH SE OGLASIO! Otkrio gde se nalazi, uz dramatičnu poruku - MOLITE se!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji hrvatski fudbaler javio se video porukom, nakon nekoliko dana rata u Ukrajini.

Izvor: instagram/darijosrna/printscreen

Legendarni hrvatski fudbaler, a kasnije i jedan od čelnika Šahtjora iz Donjecka uspeo je da pobegne iz Ukrajine. Darijo Srna, nekadašnji desni bek ukrajinskog kluba, javio se video porukom iz Mađarske.

On je sada ne sigurnom, nakon nekoliko dana drame koju je proživeo u ratu, napadu Rusije na Ukrajinu. 

Tokom video poruke koja traje samo 11 sekundi, Srna je poslao poruku svojim zemljacima i zamolio ih da se mole za zemlju koju je napustio!

PRATITE UŽIVO - sve o ratu Rusije i Ukrajine!

"Dragi prijatelji, dragi Hrvati, hvala vam svima na podršci. Ja sam u Mađarskoj. Hvala vam puno i molite se za Ukrajinu", rekao je uznemireni Darijo Srna u kameru, a zatim snimak podeli na instagramu.

Nekadašnji hrvatski fudbaler prethodnih dana se nekoliko puta javljao iz Ukrajine, a kako je tada isticao - želeo je samo da se domogne Evropske unije. To mu je pošlo za rukom, ali detalje nije otkrivao.

U sličnoj situaciji nalazi se i sestra srpskog fudbalera koja je udata za jednog od igrača Šahtjora, a njene poruke iz Kijeva takođe su obišle svet. Pojedini sportisti, poput teniserke Dajanje Jastremske, već su napustili zemlju u kojoj je Darijo Srna proveo najveći deo karijere.

Hrvatski igrač je od 2003. do 2018. godine bio prvotimac tima iz Donjecka i jedna je od najvećih legendi Šahtjora.