DIRLJIVO

POTEZ UKRAJINACA U PREMIJER LIGI JE VIDEO CEO SVET! Nije mogao da izdrži, RASPLAKAO se na stadionu - o ovome svi pričaju

Autor Nemanja Stanojčić

Pre utakmice između Evertona i Mančester sitija viđen je jedan potez o kome priča planeta...

Izvor: Twitter/screenshot/@footballdaily

Rat između Ukrajine i Rusije je glavna tema u svetu. Dešavanja u tom delu sveta svi prate, a svakodnevno stižu nove informacije i reakcije.

Izuzetak od toga nije ni Premijer liga, a pre utakmice u Liverpulu je viđen detalj o kom se priča. Uoči meča između Evertona i Mančester sitija su dvojica ukrajinskih fudbalera dobili aplauze sa stadiona.

Prilikom zagrevanja ekipa su Oleksandr Zinčenko i Vitalij Mikolenko došli do centra terena, pozdravili se, zagrlili i dobili reakciju sa tribina, a igrač gostiju je bio vidno potresen i u suzama. Pozdravljeni su aplauzima i ovacijama, sa jasnom porukom da rat prestane.

Ovako je to izgledalo:

Defanzivac Sitija se oglasio pre dva dana i imao je oštru poruku za ruskog predsednika Vladimira Putina.

"Nadam se da ćeš umreti najbolnijom smrću, ološu", napisao je Zinčenko na Instagramu.

Što se same utakmice tiče, Siti je posle velike greške odbrane domaćina pobedio. Gol je dao Fil Foden, a podigla se velika polemika i oko još jednog detalja Rodri je u svom kaznenom prostoru igrao rukom, sudije iz VAR sobe su proveravale situaciju i odlučile da nema penala.