Pogrešio je

DAN ZA ZABORAV LUKE MILIVOJEVIĆA: Srbin se vratio u tim, stavio kapitensku traku i KIKSNUO pred svojim golom

Autor Mladen Šolak

Napravio je grešku i savladao sopstvenog golmana.

Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage

Subota nije bila dobar dan za srpskog vezistu i kapitena Kristal Palasa Luku Milivojevića. U meču protiv Barnlija (1:1), on je savladao svog golmana autogolom, pokušavši da reaguje na centaršut Arona Lenona.

Rezultat je u tom trenutku bio 1:0 za njegov tim, a ovaj bod će i te kako zadovoljiti Barnli jer je odmakao za poen Evertonu nakon uzastopnih pobeda protiv Brajtona i Totenhema. Strelac gola za Palas bio je Džefri Šlut u 9. minutu posle sjajnog prodora Majkla Olisea na desnom krilu.

Ipak, u prvom minutu nastavka Milivojević nije srećno reagovao i zbog toga će ovaj dan sigurno hteti da što pre zaboravi. On se vratio u postavu jer je trener posle trijumfa protiv Votforda (4:1) napravio tri promene i poslao na klupu. Čeikua Kujatea, Vila Hjuza i Žan-Filipa Matetu, a šansu su protiv Barnlija dobili i Džejms Mekartur i Džefri Šlup. 

Milivojević (30) je jedan od starosedelaca u ekipi, u klubu je od januara 2017. kada je stigao iz Olimpijakosa i ugovor mu ističe narednog leta. Ove sezone nije standardan kao prethodnih, pa je do sada odigrao 13 utakmica, a ove subote je zamenjen posle 60 minuta.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt