POGLEDAJTE!

POLEMIKA STANKOVIĆA I STANOJEVIĆA NA KRAJU DERBIJA! Evo o čemu su raspravljali treneri Zvezde i Partizana! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Stanojević i Stanković bili su u žustroj raspravi na kraju meča.

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Crvena zvezda je slavila u 166. "večitom" derbiju protiv Partizana - i to ubedljivom igrom. Golovima sjajnog Ohija, pa potom i Kataija, došli su do 2:0 i naneli crno-belima prvi poraz u ovoj sezoni.

Gledali smo uzbudljiv derbi u kome je bilo i varnica, posebno krajem prvog poluvremena kada su Stanković i Stanojević dobili žute kartone, dok su dvojica trenera bili u fokusu i na samom kraju utakmice. Vodili su rovovsku bitku više od 90 minuta, glave su bile vruće...

Zbog toga smo na kraju meča videli i polemiku Stankovića i Stanojevića koji su raspravljali očigledno jedan detalj koji je viđen u toku utakmice, ali nije jasno o čemu se radilo.

Stanojević je na konferenciji za medije posle meča upitan baš za žustru polemiku, a kako je rekao pričali su o "nekim izjavama". Trener Partizana je objasnio da je neukusno da sada prepričava o čemu su tačno diskutovali, ali je potvrdio da nije bilo nikakvih ružnih stvari.

"Sve je bilo korektno, ništa loše, bio je korektan, konstruktivan razgovor. Neukusno je da pričam...", rekao je Stanojević.

Stanković je na konferenciji za medije rekao da su imali dva-tri sportska komentara, da je čestitao na pobedi protiv Sparte, i kako je rekao "sportska diskusija" između rivala koji se poštuju.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Pogledajte i fotografije sa 166. "večitog" derbija.