TEŽAK MEČ

ZVEZDA IH 2 PUTA NIJE POBEDILA, TOLIKO SU DOBRI: Lazetić brine pred novi izazov - "Moj kolega ih odlično vodi!"

Autor Nebojša Marković

TSC dočekuje Radnik iz Surdulice, a njihov trener zna da taj susret neće biti lak.

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje zahtevna i ozbiljna utakmica protiv Radnika iz Surudlice, kao i da veruje u pobedu

"Znamo da nas čeka zahtevna i ozbiljna utakmica, za koju verujem da će biti zanimljiva i da ćemo uspeti da pobedimo", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra u Bačkoj Topoli ekipu Radnika, u meču 25. kola Super lige Srbije. TSC zauzima sedmo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 30 bodova, dok je Radnik 11. sa dva boda manje. Lazetić je ocenio da TSC posle dve dobre utakmice (jedna pobeda i jedan nerešen rezultat), čeka meč protiv odličnog protivnika.

"O njihovom kvalitetu svedoči činjenica da ni Crvena zvezda u dva navrata nije uspela da ih savlada. Pobedili su i Vojvodinu u Novom Sadu, što svakako nije lako. Čvrsti su i dobro organizovani. Moj uvaženi kolega Dušan Djorđević ih sjajno vodi", dodao je on.

Trener TSC-a rekao je da će u ovu utakmicu ući oslabljeni, pošto su zbog žutih kartona suspendovani Goran Antonić i Saša Tomanović, dok zbog povreda verovatno neće igrati Leandro Pinto i Bubakari Dukure.

"Naravno, to ne mora da bude problem, već prilika da neki drugi igrači iskoriste šansu da pokažu koliko su dobri, da pokušaju da se nametnu i dokažu da zaslužuju veću minutažu. Na nama je da kao tim prevaziđemo prepreke i da igrači koji dobiju priliku pomognu timu da dođe do nova tri boda", istakao je on.

Napadač TSC-a Petar Ratkov rekao je da veruje da će meč biti "uzbudljiv".

"Igraćemo našu igru, i uz podršku domaćih navijača daćemo sve od sebe da pobedimo", zaključio je Ratkov.

Meč između TSC-a i Radnika na programu je u sredu od 16.00.