Nestvaran novac

ŠOK! ABRAMOVIČ ODBIO 2,5 MILIJARDE €, ALI SADA IPAK PRODAJE ČELSI: Ovo bi mogao da bude najveći posao u istoriji fudbala

Autor Nikola Lalović

Ako neko poveća ponudu, mogli bismo da svedočimo najskupljoj transakciji ikada.

Izvor: Profimedia

Roman Abramovič bi mogao da bude posrednik u pregovorima Rusije i Ukrajine, ali sada sa Ostrva dolaze vesti da bi mogao i da pod pritiskom poklekne i proda Čelsi

Posle dugogodišnjeg uspešnog rukovođenja klubom on bi zbog veza sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom mogao da bude nateran da se povuče iz kluba.

O tome je nedavno postavljeno pitanje i Tomasu Tuhelu, ali sada britanski "Telegraf" donosi informacije da je Abramovič prvi put zaista spreman da pregovara o prodaji "Plavaca". 

On je blizu odluke da prepusti nekome vođenje kluba, ali po ogromnoj ceni. Već postoje tri zainteresovana kupca, ali Abramovič je u prošlosti odbijao ponude teške 2,5 milijardi evra, tako da će bilo ko ko bude hteo da kupi klub morati da plati neverovatan iznos.

Mediji i javnost u Britaniji su napali Abramoviča zbog veza sa Vladimirom Putinom, a čak je i lepa Romanova ćerka javno istupila protiv predsednika Rusije i rata u Ukrajini.