Blizu!

LUDILO U HRVATSKOJ, OSIJEKOVA POBEDA OSTALA NA GOL-LINIJI: Jedan tim zaustavio DVA kandidata za titulu!

Autor Dušan Ninković

Neverovatno je šta su fudbaleri Nenada Bjelice propustili u nadoknadi.

Izvor: MN Press

Nakon što je u prošlom kolu zaustavila Dinamo, Lokomotiva iz Zagreba nije dozvolila ni Osijeku da upiše tri boda na meču protiv njih. Kiks tima Nenada Bjelice dodatno komplikuje situaciju na vrhu tabele, pre svega jer Dinamo sada može da se vrati na lidersku poziciju!

I ne samo Dinamo... Veliku šansu ima i Hajduk, koji bi sa dve pobede mogao da se izjednači sa Osijekom.

Lokomotiva - Osijek 0:0

Da stvari budu što komplikovanije postarao se zaostali meč Hajduka i Dinama, koji bi po svemu sudeći mogao da odluči ko je u Hrvatskoj najbliži šampionskoj tituli.

Do večeras je to, na neki način, bio Osijek. Oni su dobrim nizom rezultata iskoristili kiks Dinama u meču protiv Lokomotive, a zatim se i nagradili tako što su upravo Zagrepčane savladali na svom terenu u poslednjoj rundi. Večeras nisu uspeli da materijalizuju taj veliki trijumf.

Imali su dobre prilike za tako nešto, posebno u sudijskoj nadoknadi kada je Lokomotiva dva puta izbacivala loptu sa gol-linije. Bile su to poslednje dve šanse za Osijek koji je tokom celog meča dominirao i stvorio gotovo dvocifren broj prilika za gol koji bi im doneo pobedu u Zagrebu.

Ovako, ostaje im da se nadaju kiksevima najvećih rivala, a Hrvatska će pratiti najluđu završnicu fudbalskog prvenstva u poslednjih tridesetak godina.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt