Uvek čarke

KAD ME GROBARI VREĐAJU PROBUDE ZVER U MENI! Lalatović ponovo pričao o čarkama sa navijačima - Uzeo sam im titulu!

Autor Nikola Lalović

Nenad Lalatović se ponovo osvrnuo na događanja na stadionu u Humskoj.

Izvor: YouTube/RTV Kragujevac

Nenad Lalatović se vratio u srpski fudbal i seo na klupu ekipe u kojoj je nastupao i kao fudbaler. Preuzeo je Radnički iz Kragujevca, a jedan od prvih mečeva koji je vodio bio je duel sa Partizanom

Navijači Partizana su ga isprovocirali u jednom trenutku meča, a na kraju je njegova ekipa poražena. Sada je gostujući na RTV Kragujevac ipak istakao da je u ovom momentu tim crno-belih mnogo kvalitetniji.

"Protiv Partizana iskren da budem ja se uvek nadam, ali Partizan je mnogo kvalitetniji od nas. Tu smo uz božju pomoć i sreću možda mogli da uzmemo neki bod Partizanu. Ali nije to bilo bitno. Ja bih više voleo da od Partizana izgubim i 3:0, a da pobedim naredne utakmice", naglasio je on. 

A onda se osvrnuo na čarke sa navijačima crno-belih i zamerio Partizanu što je za meč sa Radničkim ulaz na stadion bio besplatan.

"Jeste imao sam emotivan trenutak, naravno. Evo, što Partizan ne da besplatan ulaz sad protiv Lučana, što uvek daju besplatan ulaz protiv Vojvodine kad sam bio trener i sad protiv Kragujevca? To znači da pozivate na linč mene. Ali ja se ne bojim tih navijača Partizana. Ali to nisu ni navijači Partizana, sa pravim navijačima nemam problem. Oni mene ne vole jer sam ih pobedio devet puta, tri puta zaredom, uzeo im trofej", dodao je Lalatović. 

Sada se setio i svojih dana iz Napretka, kada je kao trener Kruševljana takođe pobedio crno-bele.

"Kada sam bio trener Napretka uzeo sam im titulu, pobedio sam ih 2:0, tada je Zvezda posle dugo godina uzela titulu, a ja sam im doneo tu titulu. To njih boli i ja to razumem. I neka pričaju", prisetio se Lalatović i ponovo se osvrnuo na odluku da se za meč sa Radničkim ne prodaju karte. 

"Ja sam im zamerio jer su dali besplatan ulaz. Da dođe što više ljudi da vređa mene jer me se plašite."

Na kraju ga je novinar pitao zašto tako burno reaguje na povike sa tribina.

"Tad se budi u meni zver, jer znam da to nisam zaslužio. Znam da mnogi, kada bi pravili rezultate kao ja da bi bili mnogo više hvaljeni, ali ja sam takav kakav jesam i nikome se ne uvlačim, nisam potkupljiv, kod mene igraju samo najbolji", zaključio je Lalatović.